Daugkartinio Naudojimo Maisto Apsiaustas Tvaraus Ekologiško Bičių Vaško Dangteliu Dangtelis Wrap Maisto Produktų Laikymo Ekologinio Draugiškas Sumuštinių, Vaisių Bičių Vaškas Wrap

€7.42

-35%

€11.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bičių vaškas apsiaustas bites, ekologinio, bičių vaškas roll wrap, maisto saugojimas, bičių wrap, vinilo plėvelė, sandwich maker, bičių vaškas wrap, Klaviatūros Pedalas, beekeep.

Kulka Taškų:

1、1.Išlaikyti Maistą Šviežią: pakartotinai bičių vaškas pakuotė užtikrina, kad jūsų maisto produktai išlieka švieži ilgiau.

2、2.Pagaminti iš aplinkos apsaugos organinės medvilnės, maisto wrap yra netoksiškas, bekvapis, ne nyksta, sandariai uždaryti ir laikomi maisto tai, be abejo, yra tvarus alternatyva plastiko-nemokamas maisto produktų laikymo.

3、3.Gali būti Iškirpti: dydžio, gėlo išlaikyti audinys yra 100*33cm, kurie gali būti sukarpyti į reikiamo dydžio ir formos, pagal jūsų poreikius.Jis gali užsandarinti pakuotes, įskaitant stiklo, keramikos, metalo ir plastiko butelius.

4、4.Multi-purpose Naudojimas: Tinka visų rūšių maisto, padėti apsaugoti savo sulčių, šviežių produktų, vaisių, užkandžių, sūrio ir duonos, sumuštiniai, riešutų ir kt.!

5、5.Plaunamas ir Tęstinis Naudojimas: Nuplaukite su šaltu vandeniu ir nedidelį kiekį neutralių ploviklio, švelniai nuvalykite vaškas, medvilnės audinio, jį nusausinkite ir naudoti jį dar kartą.Tai yra puikus nr.-atliekų sprendimas!

Savybės:

1.Išlaikyti Maistą Šviežią: pakartotinai bičių vaškas pakuotė užtikrina, kad jūsų maisto produktai išlieka švieži ilgiau.

2.Pagaminti iš aplinkos apsaugos organinės medvilnės, maisto wrap yra netoksiškas, bekvapis, ne nyksta, sandariai uždaryti ir laikomi maisto tai, be abejo, yra tvarus alternatyva plastiko-nemokamas maisto produktų laikymo.

3.Gali būti Iškirpti: dydžio, gėlo išlaikyti audinys yra 100*33cm, kurie gali būti sukarpyti į reikiamo dydžio ir formos, pagal jūsų poreikius.Jis gali užsandarinti pakuotes, įskaitant stiklo, keramikos, metalo ir plastiko butelius.

4.Multi-purpose Naudojimas: Tinka visų rūšių maisto, padėti apsaugoti savo sulčių, šviežių produktų, vaisių, užkandžių, sūrio ir duonos, sumuštiniai, riešutų ir kt.!

5.Plaunamas ir Tęstinis Naudojimas: Nuplaukite su šaltu vandeniu ir nedidelį kiekį neutralių ploviklio, švelniai nuvalykite vaškas, medvilnės audinio, jį nusausinkite ir naudoti jį dar kartą.Tai yra puikus nr.-atliekų sprendimas!

Specifikacija:

Pavadinimas bičių Vaškas Šviežių išlaikyti Medžiaga

Medžiaga: ekologiškos medvilnės medžiaga

Dydis: apie 33*100cm/12.99*39.37 į

Pakavimo Sąrašas:

Šviežių išlaikyti Medžiaga*1 Ritinėlis

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Organinės medvilnės audinys

Panašūs produktai