Pasirinktinis Pavadinimas Apyrankės Papuošalai Iš Nerūdijančio Plieno Ranka Parašo Paveikslėlio Lentele Žavesio Apyrankę Mėgėjams Geriausiais Draugais Dovanos

€3.02

-29%

€4.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pekino universitete, custom necklac, dovanų rinkinys moterims, diamond dažai, bangl, vyrų apyrankės dslr, apyrankė draugei gimtadienio proga, logotipą, agurkų spausdinti, hot sexy moteris nuotrauka.

Pasirinktinis Pavadinimas Apyrankės Papuošalai iš Nerūdijančio Plieno Ranka Parašo Paveikslėlio Lentele Žavesio Apyrankę Mėgėjams Geriausiais Draugais Dovanos, Kad Vadovas, Kaip Palikti Mums Užsakymą Informacijos ?Prašome palikite savo vardą, kai jūs mokate.Patarimai: Pranešimas !!! 1.Individualų produktų reikia gamybos laikas 7-10 dienų.Jei norite gauti produktai greičiau, pasirinkti greičiau logistikos metodas. 2.Medžiaga-nerūdijantis plienas,nėra lengva lieti!Patikima Parduotuvė!Patikima Kokybė! 3.jei mes jau sukurta ar produktas jau yra parengti, tuo atveju,mes negalime pakeisti užsakymą informaciją jums ,ir mes negalime atšaukti savo užsakymą, tikimės supratimo.

Nustatymo Tipas Bezel Parametras
Ilgis Apie 12cm+7cm
Modelio Numeris BD042
Tipas Grandinės & Nuorodą Apyrankės
Apyrankės Tipas Grandinės & Nuorodą Apyrankės
Elemento Tipas Individualų Apyrankės
Pakuotė Dovanų Dėžutės
Suderinamumas Viskas Suderinama
Lytis MOTERIS
Stilius Rašysenos Apyrankė
Bauda ar Mados Mados
Užsegimas Tipas Pavasaris-ring-sąsagos
Individualų Tipą Pavadinimas
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno
Medžiaga Metalo
Prekės Pavadinimas ICFTZWE
Formos\modelis GEOMETRINIO
Kilmės KN(Kilmės)
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės

Panašūs produktai