Dangan Ronpa 2 Danganronpa Mikan Tsumiki Suknelė Cosplay Kostiumų Užsakymą Nemokamas Pristatymas

€26.37

-24%

€35.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mustang anime pav., lino citrusinių anime, kailis dazai, monokuma, danganronpa keychain, išpuolis titan marškinėlius, cosplay mikan, cosplay usopp, aihara yuzu, Mikan Tsumiki Perukas.

Prekė : Todoroki Shoto Cosplay vyrų, moterų Kostiumai mados Mano Herojus akademinės bendruomenės drabužių 3D spausdinimo užtrauktukas kišenėje gobtuvu liemenė Susagstomi megztiniai

Daugiau produktų, spauskite žemiau esančią nuorodą:

Aprašymas:

Būklė: 100% Naujas

Įtraukta: marškiniai,sijonas,prijuostė

Medžiaga: Vienodas Audinio(Poliesterio, medvilnės)

Spalva: kaip nuotraukose Pastaba:

Jei negalite rasti kostiumas norite matyti mūsų parduotuvėje ,galime padaryti norimą rašmenį,prašome pateikti savo aiškias nuotraukas.mes stengiamės padaryti juos už jus!

Prašome pateikti mums jūsų duomenys matavimas, kaip nurodyta toliau:

1.Vyras ar Moteris:

2.Aukštis:

3.Svoris: kg

4.Krūtinė :

5.Juosmens:

6. Klubai:

7.inseam ilgis kelnės :

8.pečių plotis:

9.Rankos ilgis:

Dydis vadovas

1:dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo / kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir faktinio prekės!

2 PASTABA: gal yra 1-4 CM nuokrypis yra .nes kartais matavimo metodas skiriasi

Ačiū už jūsų supratimą.Kreipkitės į mus: Jei pirkėjas turi kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, Mes pasistengsime atsakyti greitai-per 12 valandų.Klientų Informacija: Prašome palikti, pavardę, tikslų pristatymo adresą ir pašto, kai jūs pateikiate užsakymą, kitu atveju, prekių gal grįžo atgal vietinio pašto skyriaus, ir mums nebus grąžinti siuntimo išlaidas.Atsiliepimai: Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Pristatymas: (1) Prekės bus išsiųstos per 1-7 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą. (2) pasakykite man savo dabartinį adresą po apmokėjimo per 1-3days; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas. (3) Prieš užsakant, prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas.Paprastai tai trunka 15-25 darbo dienas atvykimo Oro Paštu, ir trunka 3-10 darbo dienų iki Express". (4) Kartais ji galėtų būti ir ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės klirensas.Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko. (5) Jei jums nereikia gauti elementą, per trisdešimt dienų, prašome susisiekti su mumis, ir tada man bus padėti jums sekti jį.Pastaba: spalvos gali būti dėl šviesos ir ekraną, produkto nuotrauka turės tam tikrą spalvų skirtumas, prašome, atleisk man.labai ačiū.

Medžiaga Spandex
Modelio Numeris NH19080301
Šaltinio Tipas anime
Lytis Unisex
Specialios Paskirties Kostiumai
Prekės Pavadinimas CosZtkhp
Simbolių Citrusinių apelsinai
Elemento Tipas Rinkiniai
Sudedamosios dalys Suknelės
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų

Panašūs produktai