Neopreno Izoliuoti Priešpiečių Dėžutė Vaikams Aušintuvas Tote Krepšys Nuimamas Peties Dirželis Mokyklos Mergaičių Pietūs Maišą Vienaragis

€19.52

-30%

€27.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: terminis krepšys, neopreno rankinėje tote, nuimamas dirželis rankinės, pietūs krepšiai berniukai neopreno, afrikos dovanų maišelis, vaikai lunchbox, tikslinė priešpiečių dėžutė aušintuvas, bento elektros, sustorėti aušintuvas krepšys, krepšys undinė.

APIE MUS Vonxury pietūs maišas yra skirtas lengvas neopreno medžiaga, kurios savybės geresnės šiluminės charakteristikos.Šis mielas pietūs maišą atneša vaikams energingas ir džiaugiamės dieną su vaikišku modelius.

Prekės INFORMACIJA DIDELĖS TALPOS Matmenys:H9*L11.8*W5.9inch(H23*L30*W15cm) Išorinės Kišenės:L8.2*H7.8v(L21*H20cm) Diržas per Petį:21.6 į 42.1 colių(55 107cm) Svoris: 0.52 LB/0.24 kg, Talpa: 10.3 litrai, Su didelės talpos, laiko ją pietūs langelį patogumui.

IŠLAIKYTI ŠVIEŽIĄ

Šis mielas pietūs maišelis yra pagamintas iš aukštos kokybės neopreno medžiagos, kuri turi geresnį šiluminį naudingumą.Išlaikyti maistą šviežią pažyma apie 4 val., vaikai galėtų džiaugtis savo mėgstamų maisto produktų, kai mokosi mokykloje, smagiai lauke.Neopreno medžiaga, daro šį pietūs maišą daugiau minkštesnė ir galima skalbti.

DU NEŠIOJIMO BŪDAI

Šis mažas šilumos pietūs maišą galėtų būti atliekamas kaip tote su rankena viršuje arba gali būti atliekamas kaip kryžius body bag su nuimamu ilgas dirželis.Jis yra lengvas ir patvarus naudoti.Ji yra labai praktiška vaikams atlikti jų pietūs, vaisiai, užkandžiai ar vandens butelį.

MIELAS PIETŪS MAIŠĄ

Šis lengvas aušintuvas krepšys tinka vaikams atlikti savo sveiką pietūs, suteikia energingą dieną vaikams.Madinga dovana berniukams, mergaitėms su mielas modelius.Tinka vaikų amžius iki 3+ metų.

SUSISIEKITE SU MUMIS

4 funkcija Nuimamas peties dirželis
Prekės Pavadinimas Chase Chic
Modelio Numeris VXLB028
Medžiaga Poliesteris
Funkcija 1 Neopreno Izoliuoti Pietūs Maišą
Tipas 2 Asmenims
3 funkcija aušintuvas pietūs maišą
Funkcija 5 Vienaragis,Dinozaurų
2 funkcija šilumos pietūs maišą

Panašūs produktai