SANLEPUS Universalus Stylus Pen For iPad "Android" Tabletės, Telefonas Piešimo Touch "Pieštuku" Apple Pieštuku 2 ""Samsung" Xiaomi Pro Oro 3

€23.69

-70%

€78.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: oficialus xiaomi, dažų tabletę "samsung", android tablet, 2020 sanlepus, lašas pen, redmi xiaomi, trumpas apple pieštuko atveju, xiaomi auto oro, "ipad " pro", "ipad".

SANLEPUS Pieštuku Pro 2

● SANLEPUS Pieštukų rinkiniai, standartas, kaip piešimo, užrašų darymas, ir žymėjimo iki dokumentai turėtų atrodyti — intuityvi, tikslus, ir stebuklinga.Visi su nepastebimas vvg, pixel‑puikus tikslumo, ir parama palmių atmetimas.Neįtikėtinai paprasta naudoti ir pasiruošę, kai įkvėpimo streikus. ● SANLEPUS Pieštuku Pro 2 -- Vėliau kaip išjungti režimą dizainas siūlo nonpareil funkcija, kuri veikia visos talpinė jutikliniu ekranu.

Renginiai

●【Universalus Suderinamumo】Vėliau kaip Išjungti režimą dizainas siūlo nonpareil funkcija, kuri veikia visos talpinė jutikliniu ekranu.SANLEPUS stylus pieštukas yra top aukštos klasės modelis, kuris gali suderinama su "iPad" visos versijos, "iPhone", "Android", "Microsoft" ir kt. ●【Ergonomiškas Dizainas】Plonas, aptakus ir gerai subalansuota į savo rankas, tai capacitive stylus yra gražus jausti ir liesti naudojimą.Ji skatina savo darbo efektyvumą, todėl piešimo ir rašymo lengviau nei bet kada. ●【Patobulintas Tikslumo】Su 1,5 mm bauda patarimas įgyti net mažiausio informaciją, per savo piešinius ir brėžinius, ji atveria naujas kūrybines galimybes ir padeda jums sukelti daug įvairių meno poveikį. ●【Palmių Atmetimo】Atnaujintas stylus pen for touch ekranas su palmių atmetimo technologiją suteikia natūralią rašyti jausmas ir greitas, lengvas bendravimas su jūsų ekrane, suteikia daugiau tikslumo ir kontrolės prieš ekraną.Mes rekomenduoju jums naudoti šį rašiklį iPad su stiklo screen protector.Pastaba* Palmių atmetimo funkcija veikia tik "iPad" dėl 2018&2019&2020 modeliai. ●【Super Ilgas Darbo Laikas】SANLEPUS Pieštukas su Tipas-C įkrovimo Kabelis palaiko 8 valandas darbo metu per 1 valandą mokestis, 365 dienas budėjimo laikas.Automatinis išsijungimas po 5 minučių prastovos energijos taupymo efektyvumą ir padidinti laiką, prietaisas labai. ★ Darbo Rodiklis:Žalioji—Skirta Režimas, Mėlyna—Universalus Režimu.Charing Indikatorius:Raudona—Krovimo, Žalia—Visiškai nemokamai. ●【Greitos Pradžios】Jokių APP ar "Bluetooth" reikia, jis gali būti naudojamas kelis įrenginius vienu metu.Tiesiog išpakuokite langelį, jį įjungti ir pradėti kurti.Naudoti programėles jums patinka visiškai nauju būdu.

Ką Jūs Gaunate

● 1 * Stylus Pen ● 1 * Papildomas Plunksnų ● 1 * Pen ● 1 * Tipas-C Kabelio ● 1 * Sweatproof Pirštinės ● 1 * Vartotojo Vadovą

2 in 1 Naujausias Pieštukas

Sapne jį, Jot ji žemyn

Pieštuku Pro 2

Universalus Suderinamumas Palmių atmetimo Pixel-puikus Tikslumas Magnetinio Tvirtinimo Nepastebimas Vvg Ilgas darbo Laikas

2 in1 Perjungiamos Režimas

Vėliau Išjungti režimą dizainas siūlo nonpareil funkcija, kuri veikia visos capacitive ekranu.Žalia šviesa Skirtas Režimas Suderinama tik su "iPad" dėl 2018&2019&2020 modeliai, paremti palmių atmetimas.Mėlyna šviesa Universalus Režimas Suderinamas su visais capacitive prietaisų, įskaitant "iPad", visas versijas."iPhone", "Android", "Microsoft" ir kt.Universalus Režimas nepalaiko palmių atmetimas.

Rašyti Kaip Pieštuku

SANLEPUS Pieštuku pristato pixel-puikus tikslumo ir pramonės pirmaujančių low latency, todėl puikiai tinka piešimo, spalvinimo, atsižvelgiant pažymi, ir daugiau.Ir ji' s taip paprasta ir natūralu naudoti kaip pieštuku.

Pixel-puikus Tikslumas

Su integracija ultra fine pen taško per plunksną, ji leidžia jums pasirinkti mažos piktogramos, spustelėkite maža abėcėlė ir suteikia jums tikslią atrankos.Rašymo ir piešimo, niekada nebuvo paprasčiau.Atrakinti savo vidinį menininko!

Palmių Atmetimo

Poilsio delnu patogiai ekrane, o rašymo arba piešimo šiame stylus pieštuku, be jokių pasekmių nesijaudinkite, paliekant benamių linija.Pastaba: Palmių atmetimo funkcija veikia tik "iPad" dėl 2018 & 2019 & 2020 modeliai.

Ergonomiškas Dizainas

Plonas, aptakus ir profesionaliai, ji suteikia jums realus pen jausmas kūrybos įrankis, kuris yra nesuderinta ir kitais būdais, dirbti planšetiniu kompiuteriu.

Tiesiog Palieskite ir Paruoštas Naudoti

Jokių APP "arba" Bluetooth " ryšį, kurių reikalaujama, tiesiog įjunkite SANLEPUS Pieštuku ir pradėti išlaisvinti savo kūrybiškumą, su lengva prieiga prie nuorodos.kontrolės priemonės, piešimo priemonės, ir daugiau.

Ilgas Darbo Laikas

SANLEPUS Pieštukas su Tipas-C įkrovimo Kabelis palaiko 8 valandas darbo metu per 1 valandą mokestis, 365 dienas budėjimo laikas.Baterijos veikimo laikas: 8 VAL. Budėjimo trukmė: 365 dienos Įkrovimo laikas: 60 min.

Pažangi Miego

Pažangus dizainas ir pažangaus valdymo, visoje, pažangi miego režimas ir automatinis išsijungimas po 5 minučių prastovos užtikrinti SANLEPUS Pieštuku elektros energijos taupymo, saugos ir išlaikyti ilgą gyvenimą. 5 min Automatinis Išjungimas

Kokybės Pirma, Klientas Pirmą

Įsitikinkite, patvarumo ir geros kokybės, perlinis sėkmingai išlaikė modeliavimo bandymas daugiau nei 500.000 kartus lab.Mes visada reikalaukite kokybės pirma, klientas pirmą kartą.

Keičiamų POM Plunksnų

POM medžiagų turi privalumų, geras atsparumas dilimui, puikus lankstumas ir nėra lengva subraižyti ekraną.Mėgaukitės nuostabų patirtimi apie savo prietaisą su SANLEPUS Pieštuku.

Tipas-C Baterija

SANLEPUS Pieštuko tipo atramų-C greito įkrovimo.Kai įkrovimo indikatorius šviečia raudonai.Jei visiškai įkrauta, indikatoriaus lemputė užsidegs žalia, ir, galiausiai, bus išjungtas.

Teikia Magnetinio, Lengvai Saugojimo

SANLEPUS Pieštuku funkcijos butas krašto, kuris suteikia magnetinio patogus laikymas.

Puikus Suderinamumas

SANLEPUS Pieštukas yra suderinama su visais capacitive-tikrinami įrenginiai, kaip "Apple " ipad", "iphone", ipod", "Microsoft" Paviršius/Pro", "Lenovo", "Samsung" planšetiniai kompiuteriai, išmanieji telefonai ir daugiau sensoriniu ekranu.

Modelio Numeris SANLEPUS Stylus Pen
Paraiška Prekių Ženklus Universalus
Prekės Pavadinimas SANLEPUS
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Taip
Medžiaga Metalo
Ilgis 6.57inch
Prašymas Kita
Programų Ekranas Capacitive Ekranas

Panašūs produktai