MYBLUE 2vnt/Komplektas Kawaii Sodo Gyvūnų Džiaugtis Gyvenimu Varlė Princas Miniatiūrinės Statulėlės Nordic Namo Kambaryje Stalo Apdailos Reikmenys

€15.63

-28%

€21.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: goth kawaii kambario dekoro, miniatiūriniai sodo reikmenys, kamuolys newton, plieninės sodo gyvūnai, priedų varlė, dėklas myblu, varlė pakabukas, dekoro kawaii kambarys, miniatur namas, kawaii kambario apdaila.

Pasirinkti MYBLUE:

Mes esame kūrėjai , esame gražus...^-^

Aprašymai:

Gamintojas : MYBLUE Medžiaga : Derva

F R O G -- Amžinai Pasikliauti Dievu....

Moralinio vientisumo žaliosios varlės figūrėlės.Juokinga ir įdomi statulos namų ar biuro puošmena.Pagamintas iš eco-friendly derva medžiaga.Ne kvapas, netoksiški ir nekenksmingi.Taip pat, tai yra juokinga dovana draugams.

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-10mm klaidų, dėl rankinis matavimas. 2.Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.

Atsiliepimai:

1.Jeigu esate patenkinti elementus ir mūsų paslaugos,Prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždėmis.Mes mielai jums padaryti tą patį už jus. 2.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų,mes suteiksime jums geriausias paslaugas.

Yra Protingas Prietaisas No
Temos Gyvūnų
Stilius Pastoracinės
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas MYBLUE
Medžiaga Derva

Panašūs produktai