OYOURLIFE Mielas Animacinių filmų Nerūdijančio Plieno Dubuo Virtuvė Didelė Makaronų Sriuba Ryžių Dubenėlį Vaisių Salotos Maisto produkto tarą, Buitiniai Indai

€8.16

-5%

€8.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyrai, medinis dubuo, tešlos dubenį mielas, vyrai makaronai, bambuko didelis dubuo, mielas dalykas, dubenėlį ryžių, sriuba dubenys, ryžių formos, pagrindinis nerūdijančio plieno dubuo, restoranas ryžių dubenėlį.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Normall mes išsiųsti iš 2 dienas po apmokėjimo.Jeigu kai kurių produktų yra sandelyje,ji gali būti atidėtas.bet nesijaudinkite, mes jums pasakysime, kai jis yra sandelyje iš Karto. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Prašome patikrinti adresą, jūs turite kairę,Turime wh ole adresą. 4. "Fedex", UPS,DHL,Aramex,Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu,e-paketinio,EMS E-ems.ir tt yra visi sutiko.jei norite, kad laivas "Fedex", UPS,DHL,Aramex ,EMS E-ems,Prašome susisiekti su mumis,Kai užsakymų viršyti $100, daugelyje šalių galima nemokamas pristatymas,pateiksime gerą kainą. 5. Paprastai pristatyti laikas iš Kinijos Paštu Registruotu Oro Paštu apie 30 dienų(tikėtis brzail).Kartais pristatyti laikas gali būti ilgesnis,bet nesijaudinkite ,jūs visada galite būti saugoma,jums bus ne nuostolis pinigų. 6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, Nedelsdami susisiekite su mumis.

Indai Tipas Dubenys
Gamyba Vieną
Technika Šaltis
Funkcija Eco-Friendly
Dydis As Shown
naudoti 4 Tazones De Desayuno
Modelio Numeris Nerūdijančio plieno dubuo
Kilmės KN(Kilmės)
naudoti 1 sriubos dubuo
naudoti 2 makaronų dubenį
Medžiaga PP+ nerūdijančio plieno
spalva Balta, Rožinė, Žalia, Pilka, Šviesiai Mėlyna, Šviesiai Rožinė, Šviesiai Gelsvos Spalvos
Talpa <1L
naudoti 3 Ryžių dubenėlį
naudoti 6 Ledų dubenėlį
Kiekis 1
Sertifikavimo CIQ
Modelio Tipas Animacinių filmų
naudoti 5 Saladier Inox

Panašūs produktai