Nemokamas pristatymas 5vnt/daug Karšto Pardavimo Medvilnės moteriškos kelnės Moterims trikotažo medvilnės spalvos, seksualus, moterų kelnės 89059

€6.16

-16%

€7.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: spanx medvilnės kelnaitės, leopard tanga, moterų kelnaitės, kelnaičių, kaukolė apatiniai, apynasrio rinkinys, moteriški medvilnės kelnaitės moterims, jockstrap vyrų apatiniai, moterų šukuotos medvilnės kelnaitės, nėrimo varlė skrybėlę, etninės liemenė.

Welcometo wade parduotuvė

Sėkmės jums

Dydis: M, L, XL

Spalva: pilka, balta, žalia, mėlyna, rožinė, tamsiai žalia

Medžiaga: Medvilnė + Nėriniai

M L XL

Juosmens: 30cm 28cm 32cm

Ilgas: 20cm 21cm 22cm

(Matavimo šiek tiek klaidos)

Ačiū, kad atvykai

Tipo pranešimą:

Jei jūs negalite rasti tai, ko jums reikia iš mūsų parduotuvės pls susisiekti su mumis tada wewill suteikti jums mūsų sąrašą, ir jūs galite pasirinkti daugiau produkto, kurį, kaip ten.Visi thepictures priimami pagal save,jeigu jūs esate didmenininkas ,mes galime siųsti ouroriginal nuotraukas jums .

Apmokėjimas:

1. Ar saugu mokėti sąlyginio DEPONAVIMO , nes tik gausite thegoods ir patvirtinsim , mokėjimas gali būti pervesti į mano sąskaitą byESCROW .Taigi, jūs neturite jaudintis dėl savo pinigų.

2. Prašome padaryti mokėjimą laiku, kai jūs pateikiate užsakymą , taip Ašgali gabenti prekes anksčiau jums.

3. Pirkėjas yra atsakingas už visus mokesčius, arba muitas imamas theircountry.

Vežimą:

1. Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas po apmokėjimo.

2. Mes teikiame EMS/CHINA POST ,shippment.Pristatymo laikas priklauso patikras paskirties.Bendru atveju,laiko atvyksta savo šalyje taip : 15days tik EMS;15-38days pagal CHINAPOST, retais atvejais, griežti muitinės formalumų priims pristatymo bitlonger,prašome būti kantriems.

3. Sekimo Numerį bus išsiųsta jums e-paštu, kai jūsų užsakymo hasbeen vežamos.

Atsiliepimai:

Jūsų komentarai yra labai svarbu, kad mano parduotuvėje ,Jei esate patenkintas su objektais ir mano paslaugų,skirkite keletą minučių ir mums duoti teigiamų atsiliepimų.Mes esame labai laimingi, jei jūs galite pridėti parduotuvę sąrašą ,mes atsiųsime youâ dovana kartu su kitas jūsų užsakymą.Jei nesate patenkintas su anyproblems, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Wecould išspręsti problemą,nes manome, kad viską galima resolvedthrough komunikacijos.Ačiū

!

Medžiaga Medvilnės
Lytis MOTERIS
Modelio Tipas Kietas
Nepadori Nuotrauka No
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiagos Sudėtis Medvilnės
Kyla Tipas mažaaukščių
Apdaila Lankas
Modelio Numeris 89059
Prekės Pavadinimas Yun Meng Ni
Kelnaičių Tipas Apatinės kelnės
Elemento Tipas Kelnaitės

Panašūs produktai