36/6W Gelis Nagų lakas, UV Lempos, Nagų Džiovintuvas Nagų Dailės Priemonė, Sulankstomas Manikiūro LED Nagų Lempa su 60s 120s Laikmatis UV Lempa Starteris

€3.27

-42%

€5.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: uv nagų lempa 4 lempos, grynas pastato gelis, 28w, gelis lenkijos uv, lampara uv led nagai rinkinys, uv gelis, nails uv gelio spalvų daug, 36 w uv lempa es, mirguliavimas pastato gelis, emalio nagų uv lempos.

36W : Pardavimo Taškų: 1. Metalo atspindintis įvairiakryptė apšvietimas: didelis atspindinčiu metalo pleistras, pagerinti šviesos panaudojimas, pagreitinti džiovinimo ir kompaktiškas korpusas gali taip pat sausas penkis pirštus. 2. Galima įkrauti: USB jungtis/kabelis ateina su labai patogus ir praktiškas funkcijas, kurios gali būti maitinamas KOMPIUTERIS/nešiojamas, mobilusis galios arba tiesiogiai prijungtas prie elektros lizdo. 3. Maži ir nešiojamieji: mažo dydžio, lengva nešiotis, nagai bet kada, bet kur, sulankstomas, lengvai atlikti. 4. Sulankstomas laikiklis: priimtinas dizainas, lengva nešiotis, ergonomiškas. 5. Dvigubas šviesos šaltinis, granules, sausas visi klijai: built-in 12 UV / LED dviguba šviesos šaltinis, granules, sausas, fototerapija, UV klijai, pratęstas klijai, LED nagų klijai ir funkcinių klijai.Savybės: Paprasta konstrukcija ir lengva valyti.Mažas energijos suvartojimas, energijos taupymo ir aplinkos apsaugos.Aukštos kokybės LED šviesos šaltinis, negadina akių, nesukelia juoda rankas, nuolatinį veikimą ir ilgą tarnavimo laiką.Specifikacija: Pavadinimas: Nagų Šviesos Medžiaga: ABS Spalva: rožinė, juoda Dydis: 13*8.5*6.5 cm Galia: 36W Bangos ilgis: 365+405NM Skaičius karoliukai: 12pcs Stilius: plug-in modelių, baterijų modelių (su baterija) Rinkinį sudaro: 1*rinkinys Nagų Lempa (kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.) Pastaba: Prašome leisti 1-2mm klaidų, dėl rankinis matavimas.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, yra spalvų skirtumai, prašome imtis realus produktas, kaip standartinė.

6W:

Q&A:

(1)Klausimas:Ar tai veikia uv derva?

Atsakymas:Taip,jis gali dirbti uv derva.

(2)Klausimas:Ar šis darbas gana gerai?

Atsakymas:Taip,jis veikia gerai.

(3)Klausimas:tai Gali būti naudojama be laido?

Atsakymas:Ne, jis turi būti prijungtas prie elektros tinklo.Pardavimo Punktus: 1.Išgydyti visų rūšių nagų želė:Jis dirba su visais uv gelis nagų lakas ir led gelis nagų lakas.Nereikia nerimauti apie keičia lemputes. 2.Kišenės dydis leidžia lengvai atlikti:Su mažais kompaktiško dydžio, mažo svorio, gali būti lengvai įdėti savo makiažas maišelį, rankinę. 3.Saugoti akis ir odą, Palyginant su kitais produktais, jos šviesa yra arčiau baltos šviesos, neturi jokios žalos akis ir odą.Puikiai tinka asmeniniam naudojimui ir geriausia dovana draugams. 4.Greitas ir patogus: Jis yra mažo galingumo, bet greitai džiūstantys, kuris gali sutrumpinti jūsų sūdymo laikas 30 proc., arba perkaisti, nei kitų mini džiovintuvai.Greitai ir ramus, nereikia jokių gerbėjai! 5.Lengvas ir nešiojamas: Kišeninio dydžio su micro usb ir usb linijos, kad jis idealiai tinka nuolat keliauja.

Savybės:

1.Išgydyti visas nagų gelis : Jis yra naudojamas gydyti bet tipų uv/led nagų gelis lenkijos prekės ženklų, įskaitant " cnd shellac, opi, gelish ir sally hansen, nail builder gelis, sunku gelis, nagų skulptūrų gelis ir kalnų krištolas brangakmenių klijai.

2.Usb prijungtas &kompaktiškas : Šis mini gelio nagų kietinimo lempa ateina su usb prievado projektavimas ir tai lengvas ir labai kompaktiškas , nešiojamas imtis verslo ar verslo kelionių .Galite mėgaukitės profesionalios kokybės nagų salonas, nesvarbu, namuose,biure ar kelionėje .

3.Lanksčios ir efektyvios gydant : Į nagų lako džiovintuvas kompaktiškas dydis leidžia patogiai laikyti uv led šviesos karoliukai arčiau kiekvieną nagą, bet kokiu kampu, ar positon, kuris yra pakankamai galingas, efektyviai sausos gelis nagų lakas, nr. aklavietę.Nereikia jaudintis, kad jis gali ne sausas, nykščiu ar kitų.

4.Taip pat galite pasinaudoti sulankstomas stovas stovo ,padėkite jį ant stalo ir neskubant padaryti jums "pasidaryk pats" nagų dailės, skaitant ar dirbant tuo pačiu metu.

Specifikacija:

Spalva: Balta

Gaminio Dydis:97mm*34mm

Maitinimas:USB Kabelis

Galia: 6 W

Led skaičius:3pcs

Medžiaga:PC/ABS

Komplektą sudaro:

1*Nagų Džiovintuvas(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Pastaba:

Prašome leisti 1-2mm klaidų, dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, yra spalvų skirtumai, prašome imtis realus produktas, kaip standartinė.

Skaičių karoliukų 1 12pcs
Galia 2 6W
Prekės Pavadinimas Y&W&F
Dydis 2 97mm*34mm
Medžiaga ABS
Skaičių karoliukų 2 3PCS
Kilmės KN(Kilmės)
spalva balta, Rožinė, Juoda
Galia 1 36W
Maitinimo Šaltinis Kita
Prekių Kokybės Sertifikavimo 3C
Tipas Kita
Modelio Numeris M02105/M02097
Dydis 1 13*8.5*6.5 cm
Dydis 1pcs

Panašūs produktai