CRRJU Vyrai Žiūrėti Mados Paprasta Ultra plonas Nerūdijančio Plieno Tinklelio Juostos Kvarcinis Laikrodis Atsitiktinis Vandeniui Vyrų Laikrodis Dovana Vyrams

€13.07

-89%

€130.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: belushi žiūrėti, krepšys, atsparus vandeniui, vyriškas žiūrėti, laikrodis žmogus, smart watch vyrų multi laikrodis, žiūrėti vyrų atsparus vandeniui 200m, mėlyna žiūrėti, crrju vyrai, žiūrėti vyras, gimė dovanų pack, laikrodis vyrams, sporto prabanga riešo žiūrėti.

Techniniai duomenys:

Ciferblato Skersmuo:40mm Byla Storis:8mm Žiūrėti Ilgis:25cm Band Plotis:20mm Svoris:69g Atsparumas vandeniui:3Bar

Savybės:

Judėjimas:Kvarcas judėjimas (Pagamintas Japonijoje) Veidrodis Medžiaga:Hardlex Vandeniui: plauti Rankomis, lietaus,Jokių Problemų!Puikiai tinka visų tipų verslo, laisvalaikio, kambarinė veikla ar kasdieniam naudojimui. 12 mėnesių judėjimo garantiją, jei turite kokių nors klausimų,prašome kreiptis freet susisiekite su mumis.Sveiki dropshipping ir didmeninė prekyba.mes esame profesionali, pakuotės nėra, sąskaitas ir rinkodaros medžiagų.

PASTABA:

1.Prašome nespauskite jokių mygtukų vandens arba dėvėti žiūrėti ilgametis po vandeniu veikla, pavyzdžiui, plaukimo,nardymo, ebs. 2.Per daug sąlyčio su vandeniu, gali sutrumpinti gyvenimą žiūrėti.

Pristatymas

1.Prekės yra vežamos tik po to, kai mokėjimas patvirtino. 2.Mes dažnai laivo elementus per www.restapa.lt Standartinis Pristatymas,Kinija paštu Registruotu Oro Paštu,DHL,ePacket,Turkija paštu. 3.Mes bus padaryti geras, pakavimo produktų, prieš pristatymas,prašome kantriai laukti.

Atsiliepimai:

Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo plėtros,mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su penkių žvaigždučių mums remiantis jūsų pasitenkinimas mūsų prekių ir paslaugų.Deja,jei jūs planuojate duoti mums neigiamų atsiliepimų, nes jūsų bloga patirtį perkant pas mus,prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu, taip, kaip išvalyti savo nepasitenkinimo ir išspręsti problemą.Jei turite bet kokių klausimų apie mūsų produktus,prašome nedvejodami susisiekite su mumis,mes pasistengsime atsakyti į jūsų klausimus per 24 valandas,bet dėl laiko skiriasi,prašome parašyti išsamiai, informacijos ar klausimų į mūsų elektroninio pašto,geras bendravimas padės išvengti nelaimės.Mes stengiamės teikti aukštos kokybės produktus,žemos kainos,greitas pristatymas ir puikus klientų aptarnavimas.

Dropshipping

1.Pažadame, šis produktas nebus paleisti iš rankų. 2.Mes negali būti jokios sąskaitos faktūros paketą. 3.Mes ne padaryti skatinimo arba bet koks kitas šio produkto. 4.Dauguma šalių naudoja www.restapa.lt standartinis pristatymas siųsti paketą. 5.Pažadame, visos pakuotės gali būti sekami. 6.Jei turite kokių nors klausimų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

reloj hombre horloges mannen montre homm
Mados stilius minimalistinio vyrai žiūrėti
Byloje Formos ROUND
Svoris 69g
Užsegimas Tipas Kablys Sagtis
Dial Lange Medžiagos Tipas Hardlex
sportas žiūrėti mados top brand slim laikrodžiai
Byla Storis 8mm
Prekės Pavadinimas crrju
Juostos Ilgis 25cm
Modelio Numeris 2163
Vyriški Žiūrėti Prabanga Quart Žiūrėti
Grupė Medžiagos Tipas Nerūdijančio Plieno
Funkcija Atsparus Vandeniui
Atsparumas Vandeniui Gylis 3Bar
Judėjimas KVARCAS
Stilius Mada & Atsitiktinis
Elemento Tipas Kvarciniai Laikrodžiai
Ciferblato Skersmuo 40mm
Bylos Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Juostos Plotis 20mm

Panašūs produktai