Klitorio G Spot Aukšto Dažnio Galingas Vibratorius Suaugusiųjų Sekso mašina Žaislai Moterims Stimilate Spenelių Ir Klitorio Greitai Orgazmas

€13.88

-30%

€20.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aukšto dažnio lytis, žaislai orgazmas, handjob sekso žaislas, "bluetooth" vibrat, sekso žaislai mašina, sekso žaislas, 3xlr dildo, g spot, vibrat, g spot trykšti.

Apie šią prekę

Skirta Greitai Orgazmas---Tai klitorio vibratorius yra itin galingas, kuri turi aukšto dažnio vibracijos iki 15000 raundų./min., smailus vibracija pabaigos konstrukcija leidžia vibracijos fokusuoja geriau vietoje greičiau kulminacija.Šis žaislas puikiai tinka klitorio ir spenelių skatinti, žinoma, tai gali eiti į vidų, skirtas g-taško masažuoklis.

7 Intensyvios Vibracijos Režimai---Tai galingas stimuliatorius turi 7 skirtingus vibracijos modelius, kurie leidžia jums pasirinkti režimą, kad gali padėti jums atsirasti proto-pučia squirting seksualinė patirtis per 90 sekundžių.Orgazmas yra taip lengva.Be to, mes pridedami 2 keičiamos minkštos silikono galvutės, kurios galėtų būti taikomos vibruojantis patarimas patogiau stimuliacija.

USB Įkrovimo--- - Tai intensyvaus clit vibratorius yra įmontuota įkraunama baterija, jūs galite lengvai imti žaislą jūsų telefono kroviklį, kompiuterių ar elektros bankas naudojant pridedamą USB kabelį.Jūs galite mėgautis 60 Minučių žaidimo laikas tarp mokesčiai.

Splashproof Dizaino---klitorio vibratorius yra skirtas splashproof, kuri leidžia jums valyti žaislas su tekančiu vandeniu be rūpesčių.Vibratorius yra pagamintas iš įstaiga-saugaus minkšto silikono, įsitikinkite, kad jūs galite mėgautis saugiai ir patogiai masturbacija.

Nešiojamų Dydis---Ši kulminacija vibratorius turi mažą nešiojamą dydį, kuris lengvai telpa į bet kokią rankinę, tegul malonumas keliauti su jumis.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių klausimų apie šį gaminį.

suaugusiųjų žaislai Gera dovana
Prekės Pavadinimas HIMALL
Nepadori Nuotrauka No
Sekso Parduotuvė Žaislai suaugusiesiems
Funkcija Massager Moterų Mastur
Modelio Numeris Sekso Žaislai Moteris
Elemento Tipas Vibratoriai
Prekių Kokybės Sertifikavimo 3C
Dydis 18cm
Seksualinio Pobūdžio No
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas G-Spot
Medžiaga Silikono

Panašūs produktai