230ml USB Drėkintuvas Automobilių Difuzorių Drėkintuvas Ultragarsinis Drėkintuvas Oro Difuzorius su LED nakties šviesos Rūko kūrėjas, Home Office

€3.88

-5%

€4.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pubg oro difuzorius, baterija keramikos drėkintuvas, klaviatūros mechan, lempa led, 0 automobilio difuzorius, aromaterapija difuzinis, h10, k tipo thermocoupl, padengti klaviatūra, humidifi.

KEBEIER 230ML Mini USB Difuzorius Automobilių Drėkintuvas Ultragarsinis Drėkintuvas Oro Difuzorius su LED nakties šviesos Rūko kūrėjas, Home Office Pranešimas: 1. Mes rekomenduojame tik tuo atveju, išgrynintas vanduo.Nefiltruotas vanduo bus blokuoti garintuvas. 2. Mes rekomenduojame naudoti eterinius aliejus. 3. Šlapias medvilnės sponge pirma arba difuzoriaus neveiks tinkamai.Jums gali tekti palaukti, 1-3 minutes, rūko, norėdami pasirodyti savo pirmąjį kartą naudoti.Savybės: Puikiai tinka mažų ir vidutinių kambariai, pavyzdžiui, miegamasis, valgomasis kambariai, vonios kambarys, ar poilsio zonos.Išlaikyti savo gyvenimo erdvę drėgnas ir gyventi sveiką gyvenimo būdą su šviežias oras.

Techninės priežiūros instrukcija Reguliariai valyti vandens bakas ir Pakeisti medvilnės tamponai, turite pridėti spyruoklinė viela su medvilniniais tamponais, nes ten bus ne rūkas išeiti, jei be spyruoklinė viela.prašome išvalyti purkštukai plokštė su medicinos alkoholio reguliariai.

Galia (W) Kita
Drėkinimo Metodas Rūkas Biudžeto Įvykdymo Patvirtinimo
Klasifikacija Drėkinimas
Rūkas Produkcija (galonas / diena) 30ml/h
Prašymas 21-30㎡
Triukšmo <36db
Drėgmės Kontrolė vadovas
Vandens trūkumas Power-off Apsauga Taip
Modelio Numeris K-H10
Prekės Pavadinimas KEBEIER
Formos Klasikinis Stulpelio
Talpa Kita
Rūkas Lizdo Kiekis Vienas/a
Patekimo į rinką laikas 2017
Naudoti USB
Įtampa (V) Kita
Funkcija Aromaterapija
Drėkinimo Pajėgumas 30ml/h
Tipas Ultragarsinis Drėkintuvas
Sertifikavimo SASO
Laiko Funkcija Taip
Įrengimas USB
Veikimo Būdas Klaviatūros Tipas
Maitinimo Tipas USB

Panašūs produktai