2020 metų vasaros sweatpants vyriški medvilniniai multi-pocket baltos spalvos kamufliažas sporto kelnės jogger vyrų salė, kultūrizmo treniruotės kelnės

€13.88

-42%

€23.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyrai ziajać, žiemos kapų vyrai, plein, mans street wear, vyrų megztinis, survet, vyrai streetwear, jogger vyrai, tacvasen kamufliažinės kelnės, jen medvilnės kelnės.

Pastaba: Mieli draugai, tai yra 4 modeliai produktus, prašome atkreipti dėmesį į dydžių lentelė kiekvienas produktas, prieš perkant 1. Mielas drauge, mes naudojame Azijos dydį, jūs nežinote apie dydį, prašau duoti man informaciją apie savo svorį ir ūgį, aš galiu duoti jums patarimų 2. Pastaba: Dėl fizinio matavimo, prašome leisti skirtumas 0,5-2 cm. (1 colis = 2,54 cm) gerą draugą, jei turite savo internetinę parduotuvę, visi produktai šioje parduotuvėje galima pritaikyti su jūsų logotipu.Jei reikia, susisiekite su manimi, norėdami užmegzti ilgalaikius santykius.

Atsiliepimų:

1.Kiekvienas iš mūsų produktų atlikti griežtą vadovą, tikrinimo, prieš išvežant iš gamyklos. 2. Mes stengiamės išlaikyti aukščiausius standartus kompetencijos pirkinių patirties 5 žvaigždučių ir 100% klientų pasitenkinimo!Teigiamų atsiliepimų 5stars mums yra labai svarbus.Mes nuoširdžiai paprašyti, kad jus susisiekti su mumis iš karto,PRIEŠ tai, jūs suteikiate mums 3 žvaigždučių, arba 1 žvaigždžių atsiliepimus, taip, kad mes galime satis factorily išspręsti savo problemas. 3. Prašome pirkti prekes, jei jūs sutinkate su aukščiau nurodytos sąlygos.Apie mus: Mes darome www.restapa.lt verslo SĄŽININGAI.Jokios apgaulės,tik sąžiningos prekybos.Patikėkite mums !ir jūs gausite daugiau.Ačiū už ieškote, ir mėgautis savo pirkinių!

Apdaila Appliques
Stilius Atsitiktinis
Audinio Tipas Tvilas
Priekiniai Stilius Butas
Elemento Tipas Visas Ilgis
Juosmens Tipas VIDURIO
Ziajać Stilius Pieštuku Kelnės
Storis Midweight
Modelio Numeris 123
Uždaryti Tipas Raišteliu
Ilgis Full Length
Medžiaga Medvilnės
Lytis VYRAI
Sezonas
Tinka Tipas Reguliariai
Juosmens Dydis(coliais) -

Panašūs produktai