1Pair Kelio Įtvaras Girnelė Dirželis Skausmą, Veikia, Žygiai, Pėsčiųjų, Dviračių ir Kitų Sporto šakų

€3.73

-40%

€6.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: už šokdynė, virvės praleisti, vaiko šokdynė, šokdynė smart, vaikai šokdynė, sag, crossfit šokdynė, virvės sportas, crossfit virvė, šokdynė belaidžio.

RM17744605850235495

Tipas: Kelio Dirželis

Padalinys: 1pair=2vnt (kairės ir dešinės kojos)

Medžiaga: audinys gerai

spalva: juoda

Taikoma Lytis: Neutralus (vyrų / moterų)

Reguliuojamas dydis, tinka daugumai žmonių.

Apie gaminį:

1.Super absorbcijos & kvėpuojantis audinys : pagamintas iš aukščiausios elastinga GERAI audinys medžiaga, greitai sugeria prakaitą, kvėpuojantis, netoksiškas ir saugus.

2.Built-in smūgio absorbcijos silikono ir anti-susidūrimo gumos juostelės, siekiant stabilizuoti kelio, paramos blauzdikaulio, sumažinti kelio slėgis, leidžia jums patogiau, kai darai sporto.

3.Stabili Girnelė Dirželis, neslidus dizainas apsaugo girnelė Dirželis lengvai nukristi nuo savo kelio.

4.Patobulintas Dizainas : prisitaikymas prie formos kelio, padeda palaikyti ir užtikrinti girnelė, taip pat pagerinti smūgio absorbcija, gniuždymo stiprumas ir atsparumas smūgiams.

5.Reguliuojamas dydis : lanksčios, kad būtų tinkamai įtemptas suspaudimo savo kelio, malšina skausmą, ir jauskitės saugūs, bet neturėtų įtakos jūsų lankstumo.Vienas dydis tinka beveik kiekvieną kelio.

Kodėl jums reikia Kelio Dirželiai?

1. Užkirsti kelią Raumenų Įtampą: Jūsų kelio yra apsuptas damageable raištis.Energingi pratimai gali sukelti įtampą ir žalos šie raiščiai.Su mūsų kelio dirželis, jūsų kelio yra saugus.

2. Taip pat kelio sąnario srityje, Medial Meniskas yra prijungtas prie medial užstato raištis ir gali būti sužalotas intensyvių treniruočių.Mūsų kelio dirželiai padėti įveikti įtampą, kelio, sumažina uždegimą.

3. Girnelė taip pat gyvena šiame regione.Pratimas gali išstumti girnelė, todėl rimtų traumų.Mūsų kelio dirželiai leidžia naudotis saugiai žinant, kad jūsų damageable raiščių ir raumenų apsaugą.

Paketas apima:

1pair=2vnt* Kelio Girnelė Dirželis

RM17744605850235497

Prekės Pavadinimas YQQGD
Modelio Numeris A01578
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Dropshipping Taip
Poveikis Kaulų Priežiūra
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai