220V 550w Echargeable Elektrinį Rankinį Pjūklą Smulkūs Namų apyvokos Belaidžio Ličio Baterija Lauko medienos Ruošos Pjūklą

€40.62

-28%

€56.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pjūklą mini, elektrinis peilis mėsos, 88v, benzininio variklio pjūklą, nešiojamų genėjimo pjūklas, diskinis pjūklas mažas, electr pamačiau, kampinis šlifuoklis pjūklą laikiklis, antgalis medienai, degalų bako talpa pjūklą.

Kulka Taškų:

1、Belaidžius lentpjūvių: Šią ličio baterija belaidžius grandininių pjūklų naudoja aukštos kokybės vadovas grandinės, kurios buvo giliai neužges, kad būtų užtikrintas sklandus pjovimo.Medinių dantų dizainas gali padaryti, grandininio pjūklo pakimba ant šakų, pjovimo efektyviau ir greičiau.

2、Tinka Medienos Pjovimo: maitinimo grandinės pamatė trunka apie 10 sekundžių sumažinti žurnalą, kurio skersmuo apie 15 cm / 5.91 colių, konkreti reikšmė priklauso tikrąjį dydį ir medienos kietumo.Šis elektrinis pjūklas yra labai tinka medžio pjovimo, medžių genėjimas ir sodas.

3、Lengvas Ypatumai: Šis mini pjūklą sveria tik apie 0,7 kg ir tai yra bendras ilgis tik apie 33cm / 13 colių.Moterys gali lengvai valdyti ir naudoti ją, ir ji negali būti varginantis, dėl ilgų darbo valandų.

4、Lengva Naudoti: visą grandinę pamačiau, buvo įdiegtas, jums tik reikia tiesiog naudoti raktas į lauką pasukite varžtą koreguoti sandarumą, ir galiausiai priveržkite varžtą.Jums nereikia įdiegti grandinės atskirai.

5、Reguliuojamas ir Patogus: integruotas vadovas plokštė gali greitai išsklaidyti šilumą ir ji yra labai atspari lašai ir dėvėti.Neslidžios rankenos dizainas yra labai patogu laikyti.Grandininių pjūklų jungiklis gali reguliuoti greitį pagal intensyvumas, ir tai gali reguliuoti reikiamą pjovimo greitis, atsižvelgiant į eksploatavimo sąlygas.

Techniniai duomenys:

Nominalus įėjimo galia: 550 w)

Maitinimo tipas: įkraunamoji-ličio akumuliatoriaus technologija

Vardinė įtampa: 220V

Pjovimo gylis medis: apie 80 (mm) / 3.15 colių

Pjovimo gylis vamzdis: 80 (mm) / 3.15 colių

Pjūklo disko dydis/diametras: apie 110 (mm) /4.33 colių

Maksimalus pjovimo storis: 80 (mm) / 3.15 colių

Grynasis svoris: apie 0,7 (KG)

Taikymo sritis: vaismedžių genėjimo ir kirtimo

Su pakuotės svoris: apie 1300g

Spalva: juoda

Įkroviklio tipas: JAV kištuko, UK plug, EU plug ir AS plug

Įtampa: 24v

Baterijos galia: 550w

Vadovas plokštė ilgis: apie 4 colių

Grandinės greitis: 5m/s

Pavara: stiprus magnetas variklis

Grandinės: greitas skaitymas reguliavimas

Pakavimo Sąrašas:

1*Rankinį Pjūklą

1*Baterija

1*Kroviklis

1*Atsuktuvas

1*Raktas

1*Instrukcija

pastaba:

Montuojant grandinės, atkreipkite dėmesį, kad trys dantys turi būti išorėje, grandinės negali būti koreguojamas šriftų, kitaip grandinės bus pertrauka

Modelio Numeris Elektrinį Rankinį Pjūklą
Funkcija 02 elektrinio grandininio pjūklo skaičiuoklė
Funkcija 03 elektros genėjimo pjūklas
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 01 elektrinis pjūklas
Didmeninė Taip
Medžiaga Kita
Tipas Elektrinio grandininio pjūklo

Panašūs produktai