ManNuo Nuotolinio Vibracija, Mažas Kiaušinis Nuotolinio Valdymo Vibruojantis Kiaušinis,Bevielis Kulka Vibratoriai, Suaugusiųjų Sekso žaislai moterims, Sekso produktas

€4.00

-4%

€4.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nuotolinio valdymo vibratorius, tikroviška, belaidžio kiaušinių vibratorius dildo, belaidžio sextoy, swacom, dildo vyras, plastikiniai lytis, vibruojantis kiaušinis juoda nuotolinio, kulka vibratoriai, kondol mažas vibratorius, svakom vibratorius.

Nuotolinio Vibracija, mažas Kiaušinis 1.dydis: L50mm*34mm(kiaušinis) 2.medžiaga: phtalate nemokamai ABS 3.bruto svoris: 70g 4.spalvos: rožinė,violetinė,juoda 5. galia: 1*L828 baterijos nuotolinio,6 LR44 diskinius kiaušinių(neįtraukta ) PASTABA: 1, po naudojimo "žaislą", yra daug išskyrų ir likęs skystis, tepalas, jei nėra valomi ilgą laiką, jis yra lengvai veisiasi bakterijos, todėl po naudojimo, prašome plauti savo "žaislus" kaip galima greičiau.

2, valymo reikėtų vengti, switcher, elektra su vandeniu, patrinkite pirštais, o skalbimo , neplaukite su teptuku ar rūgštinių valiklių.

3, nuplaukite po apliejimo su sausa šluoste ar popieriniu rankšluosčiu .Nuvalykite sausa, žinoma, ir tada baigsite, kad būtų išvengta saulės poveikio!

4, su specialiu valymo skysčiu arba atskiesto alkoholio (75%) dezinfekuoti, ilgalaikiam naudojimui rekomenduojame naudoti specialius dezinfekavimo servetėlės

5, po naudojimo reikia išimti bateriją, neturi likti viduje yra žaislas!laikykite jį sausai šešėlyje su maišelį Mūsų produktai yra griežtai valdymo sistema , perduoti sertifikuoti CE ir ROHS, kuris turi būti patvirtintas Europos Sąjungos !Saugus naudoti daugiau patogumo !!!

Funkcija Sekso Žaislas, skirtas Moters
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Pavadinimas Vibratorius
Medžiaga ABS+Silikono
Modelio Numeris Y11D12
Nepadori Nuotrauka No
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis L50mm*34mm(egg)
spalva Rožinė,Violetinė,Juoda
Tipas vibruojantis kiaušinis
Seksualinio Pobūdžio No
Punktas Sekso Žaislas Moterims
Elemento Tipas Vibratoriai
Prekės Pavadinimas žmogus nuo

Panašūs produktai