Vestuvių Paplūdimio Suknelė Spaghettti Dirželis Appliques Undinė Vestuvių Suknelės Boho Paprasta Balta Nuotakos Suknelės, vestidos de novia

€72.95

-38%

€117.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: boehmia balta suknelė, batwing tunika, striukė suknelė 2020 m., whte paplūdimio suknelė, suknelė wed, paplūdimys nėrimo suknelė, cheongsam vestuvių, mėlyna suknelė gėlių spausdinti, vestuvių suknelė undinė, vestuvių padažu boho.

1.Dydis ir spalva yra labai svarbus aprangos,taigi, kai galite pasirinkti spalvą ir dydį,prašome pasirinkti, kaip mūsų spalvų paletę ir dydžio diagramos,becase dydis gal šviečia įvairių su jūsų šalyje.

2.Jei norite užsakymą pagaminti suknelę,prašome palikti mums žinutę apie savo išsamią dydžio krūtinė___,juosmens___,klubų___,tuščiaviduriai ant grindų su bateliai___colių arba cm ir įvertinti save kaip mūsų priemonės, instrukcija.

3.Jei jūs esate asmuo, Brazilijoje,prašome apsvarstyti.Savo šalyje jis yra labai difficlt išvalyti užsakymą,todėl mes paprastai siųsti suknelę, Kinijoje Po Oro(25-30 dienų),ir tai laivybos mothed yra labiausiai paprasta išvalyti užsakymą.

4Brazilian draugų dėmesio: prašome palikti savo CPF dėl jūsų, kad, kai jūs pasirenkate greitai express, pavyzdžiui, DHL,EMS.muitinės reikia .Ačiū už jūsų bendradarbiavimą

5.Jei jums reikia, kad ši suknelė skubiai,nereikia pasirinkti www.restapa.lt standartinis pristatymas ,laivybos laikas yra labai lėtai(15-30 dienų).

Rankovės Stilius bakas
Tiekimo Tipas Oem
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Nėščioms Moterims, No
Tinkinti Paslaugos Prieinama
Traukinys Valymo/ Šepetys Traukinys
Atgal Dizainu užtrauktukas
Apdaila Appliques
plius dydis Priimti dydis per US16
Mados Elementas Paprastas
Dydis Standard size & customize
Vestuvinė Suknelė Audinys Šifono ir Satino
Talėja Natūralus
Iškirpte V-Kaklo
Stilius Vestuvinės Suknelės
Modelio Numeris ZT202071801
Prekės Pavadinimas UZN
Prek.kod 1 Gabalas
Siluetas Mermaid/Trimitas
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Kilmės KN(Kilmės)
kilmės vieta Kinija
Built-in Liemenėlė Taip
spalva Visi yra avaliabe dėl spalvų paletę
Tikrasis Vaizdai No

Panašūs produktai