Belaidžio Lizdas Rinkinys 16A Dual prancūzijos Plug Mini Belaidžio tinklo Jungiklis Nuotolinio Valdymo Šviesos ir Namų ūkio Prietaisų

€19.16

-53%

€40.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: jungtis garsiakalbis, nuotolinio valdymo jungiklis, kištukinis lizdas, suknelė prancūzijos, joe bidenas vėliava, nuotoliniu būdu valdomos lizdas, porno marškinėlius, smart lizdas, Prancūzų Stiliaus, "siemens" jungiklis, lizdas.

Plug-and-play BE programos, BE WIFI, lengvai ir iš karto naudoti be papildomų laidų ar padėti elektrikas.Kištukinis lizdas ir nuotolinio valdymo pultas yra jau gamykloje sumontuoti.

Lengva plėsti perjungti be varginančių kabelių

Nuotolinio valdymo -kontrolės sunkiai pasiekiamų elektroninių prietaisų belaidžio iš komfortą savo sofos per remote control | Patogiai padėti ligoniams ir fiziškai neįgalių žmonių | Ačiū magnetas, nuotolinio valdymo pultą, lengvai prilimpa prie sienos laikikliu.Veikimo nuotolis iki 30 metrų uždarose patalpose, iki 200 metrų

Grupė perjungimo ir keitimo - nuotolinio valdymo pultas gali būti naudojamas maks.kontrolės iki 20 lempos.Kištukinis lizdas gali būti pakeičiamas maks. 20 nuotolinis valdymas yra kontroliuojama.

Maks.Apkrovai : 16A

Ilginamojo Laido Ilgis NĖRA
Įžeminimas Ne-Įžeminimas
Modelio Numeris SP212SC-FR-868
Savybės Nuotolinio Valdymo Pultas
Yra Protingas Prietaisas Taip
Prašymas Gyvenamųjų Namų / Bendrosios Paskirties
STANDARTAS Prancūzija Kištuko tipas
Vardinė Srovė 16A
Nuotolinio Valdymo Pultas Šviesos, Ventiliatorius, TV ir kitus namų prietaisus ir t.t
Formos Stačiakampio formos
Prekės Pavadinimas LoraTap
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai