Lauko Pėsčiųjų Žygius Getrai Kojoms, Padengti Kempingas, žygiai alpinizmas, slidinėjimas Vandeniui batai Getrai Sniego Legging Apsiaustas

€13.15

-16%

€15.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: slidžių batų apima, snowproof, slidinėjimo batai, slidinėjimo, gaiter kojos, laukinių sniego vandeniui, kojų šildytuvus pou, gaiter, slidinėjimo getrai žygiai, gaiter žygis, gaiter vandeniui.

Problemos Aprašymas

1、Puikus Vandeniui Kojos Getrai: Apsaugo nuo purvo, purvo, smėlio, vėjo, krūmų, akmenų patekti į savo batus ar kelnes ir saugo jūsų kojų šilta.Puikus naudojami sniego, lietaus, dykuma, džiunglės, žygiai, medžioklės, alpinizmas, slidinėjimas, turistinius ir lauke .Slydimo mūsų kojos, getrai ir žygis užtikrintai per grubus ir ekstremalios trasos. 2、Patvarus ir Kvėpuojantis Turistinius Getrai: Storas, ašara & dūriams atsparus oxford medžiagos su stipriu vandenį atstumiantis ir poliuretano danga padeda mesti drėgmės, kai gerinimo balos ar turistinius per lietaus ar sniego.Jis yra patogus ir kvėpuojantis getrai jūsų ekspedicija žiemą ar vasarą. 3、Aukščiausios Medžioklės Camo Įkrovos Getrai: Kamufliažinis spalvą siūlo savo didžiosios medžioklės aklas patirtį, kai mėgaukitės savo nuotykius.Mūsų aukštos kojos getrai užima minimaliai vietos jūsų kuprinė, bet taupo nuo šlapias kojines, skausmingas įbrėžimų ir daugiau. 4、Įmonė Dėvėti ir Patogu: Su reguliuojama sklende, dirželis ant viršaus ir TPU footband ant dugno, mūsų reguliuojama kojų getrai tilptų įvairių dydžių batai ir bėgimo bateliai.Tai lengva įdėti ir kilimo, labai patogu naudoti. 5、Neperšlampama Medžiaga: Pagamintas iš 600D oksfordo vandeniui junginys & Poliesterio audinio, tai camo kojos getrai užtikrina puikią Vandens ir Ašara & Punkcijos Atsparumo.Savybės: 1. Kvėpuojantis & vandeniui kompozicinė medžiaga ir puikus atsparumas plyšimui, kad batų getrai tinka kojų. 2. Reguliuojamas, lengvas, laikyti sausas ir patogus, šilumos izoliacija, lengva nešiotis. 3. Kai laipiojimo arba keliauja į dykumą, laikyti atokiau nuo kaktusas, thistles ir erškėčių. 4. Tai yra labai patogu nešioti ir pašalinti, ir metalo kablys mygtukai yra prigludęs prie batų. 5. Tinka daugumai rūšių sniego batai, vaikščiojimo batai arba slidinėjimo batai.Specifikacija: Medžiaga: 600D Oksfordo Audinys atsparus Vandeniui Spalva: maskuojanti Matmenys: Didelis dydis, Ilgis: apie 38cm skersmuo: apie 21.5 cm Svoris: apie 0.57 lb /260g Pakavimo Sąrašas: 1 pora Kojų Getrai (Batai yra NE komplekte)

Modelio Numeris C4-0034-01
Elemento Tipas Kojų Šildytuvus
Elemento Ilgio 38.5cm
Kilmės KN(Kilmės)
Sportas Tipas Futbolas
Medžiaga Mikropluošto

Panašūs produktai