Vietoje Ultra-Siūti, klijuoti Klijais Patvarus Dygsnis Skystųjų Siuvimo Klijai Universalus Audinys RJ-Drop

€2.83

-29%

€4.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: klijai super, lašas dygsnio, diamond klijai, lašas dygsnio pripučiami, medžiaga remontas, klijai textil, klijais klijuoti, klijai metalo, klijai skystos, audinio klijai.

Ultra-Siūti, klijuoti Klijais Patvarus Dygsnis Skystųjų Siuvimo Klijai Universalus Audinys RJ-Lašas Aprašymas:

Savybės:

1. Greitas Remontas : daugiau Jokių susiuvimo!Ne adata dirbti reikia!Tiesiog plonu sluoksniu Klijų, į vieną pusę audinio ir prie kitų atraižą.Paspauskite galioja 30 sekundžių ir viskas.

2. Quick Dry : Tai klijai džiūsta maždaug 1-2 minutes, suteikdama jums laiko nedidelių pakeitimų, net po to, klijai, jau buvo taikoma.Po tinkamą programą, ją bus išgydyti per 24 valandas.

3. Atsparus vandeniui ir Temperatūrai Atsparia : pilnai išgydyti, klijai taps aišku spalva ir išlieka minkštas ir lankstus.Po visiškai išgydoma, jis tampa atsparus vandeniui ir aukštos bei žemos temperatūros vandeniui.

4. Saugus : Pagamintas iš saugių medžiagų, skystis, klijai yra įrodyta, kad būti saugus ir gali būti naudojamas daugelyje aplinkų.Tai gali būti saugomi bet kambario temperatūros nustatymą be tiesioginių saulės spindulių.Ne korozijos ir ne dirginimas odos!

5. Platus Pritaikymas : Tinka įvairaus audinio, įskaitant bet ne tik audiniai, linas, džinsinį audinį, veltinio, zomša, oda, medvilnė, poliesteris, flanelė, sintetinių ir nailono.

Specifikacija:

Tipas: siūti klijai

Medžiagos: Klijai

Spalva: baltas skystis, nr. dalelių

Klampumas: 2000-5000cps

Ph vertė: 10-11

Kietųjų medžiagų kiekis: ≥45%

Grynasis kiekis: 30ml/40ml/60ml neprivaloma

Komplektą Sudaro:

1 x siūti klijai

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo

Panašūs produktai