Cinko Cilindrų Deadbolt Spyna Užraktas Naktį, Vartai Įėjimo Durų,Aukso Apdaila

€9.60

-10%

€10.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ženklelis psg, gpgb tatuiruotė, deadbolt durų, durų užraktas tualetas, deadbolt durų užraktas, durų užraktas turas, deadbolt spyna, užrakinta plieno skaistybė, kamuolys durų užraktas, juoda lapų tatuiruotė.

Cinko Cilindrų Deadbolt Spyna Užraktas Naktį, Vartai Įėjimo Durų,Aukso Apdaila Patvarus funkcijų stipresnis mechaninė gyvenimą,per 250,000 gyvenimo metų,aukštos kokybės ir patvarumo,suteikia jums ramybę ir apsaugoti savo namus nuo įsilaužimo.

Lengva įdiegti:greitai įdiegti,įskaitant instrukcijas.Jis gali būti montuojamas iš 1 3/8 visų.(35 mm) 2 1/2 visų.(64 mm) storio ir reikalauja 1 1/4 visų.(32 mm) skersmens skylę,medžio ar metalo duris paviršiaus montavimas.

Bet įrengimas:gali būti montuojami patalpose arba lauke,kairės ir dešinės durys.Lengva įdiegti paviršinio montavimo be pakeitimų

Saugai:durų užrakto kampas su " anti-shock atramos kampas su poveikio papildomą saugumą,galite užrakinti jį klavišą, norėdami apsaugoti savo namus.

spalva:geltona

Medžiaga:metalas

Dydis:Apie 90*58mm

Pakuotės Turinys:

1 komplektas *durų užraktas

2* pagrindiniai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Prašymas Įėjimas
Tinka Durų Storis 35-45mm
Paviršiaus Apdaila NĖRA
Modelio Numeris Durų Spynos
Medžiaga Metalo
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Raktai Įtraukti Taip

Panašūs produktai