Phanindra 2020 nauja Originali Oda Kūdikių mokasinai mergaičių aukso laivapriekio-mazgas Pirmą Vaikštynės, Minkštas Kūdikio batai Bamblys Kūdikių Pakraštyje Batai

€8.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rudenį kūdikių, kūdikių odos moccasin, kūdikio oda, pirmas vaikštynės laivybos nemokamai, baby pink batų, batų bamblys, naujas gimęs batų, kūdikių sagtis, moccasin, kūdikių moccasin.

Interneto Dydžio Batus Ilgis Kojų ilgis Amžiaus JAV, dydis 1 = 9.5 cm = 9cm Koja = 0-3 mėnesių kūdikiui, JAV, dydis 2 = 10.5 cm = 10cm Koja = 3-6 mėnesių kūdikis MUMS, dydis 3 = 11,5 cm = 11cm Koja = 6-12 mėnesių kūdikis JAV dydis 4 = 12,5 cm = 12 cm Pėda = 12-18 mėnesių kūdikis MUMS, dydis 5 = 13,5 cm = 13cm Koja = 1.5 -- 2 Metų vaikai MUS dydis 6 = 14.5 cm = 14cm Koja = 2 -- 2,5 Metų vaikai MUS Dydis 7 = 15.5 cm = 15cm Koja = 2.5 -- 3 Metų vaikams

Q&A

Q: Kas Mes Esame?

A: Mes PHANINDRA Kūdikių Batų Fabriko Parduotuvė, Kuri Specializuojasi gaminant kūdikių bateliai 8 metų.Mūsų Gamykloje Odos batai yra karšto stilių.Galime pateikti individualų produktų, OEM jūsų įmonei.Mūsų batai dydis yra tikslūs,taip pat.

Jei jūsų kiekis yra 100 porų ar daugiau ,mes galime tai padaryti savo logotipą Įspausti nemokamas ir greitas nemokamas pristatymas.

Q: Apie Produktą

A: Visi produktai yra 100% tikras, kad bus nuodugniai patikrintos, prieš vežimą.Visos nuotraukos rodomi visi paimti natūra nekilnojamojo batai.

B: ekologiškos odos medžiagos ,išlaikyti kūdikių koja sausa ir patogi .Apsaugoti kūdikio pėdų einant,pašalinti trintį kūdikio pėdų skausmo problemas.

C:Visi batai yra rankų susiuvami be klijų.Ranka prisiūta produktai leidžia 4-6mm ilgis klaida.

Q: Apie Paketas

A: Visi produktai yra pakuotėje su skaidraus plastiko maišą.Jei jums reikia nurodyti pakavimo ar spausdinti savo logotipą ant maišo ,prašome susisiekti su mumis.

Q:Apie Siuntos

A: Prekės bus paskelbtas su sekimo numeriu per 2-4 darbo dienas po apmokėjimo.Mes laivas iš EMS pašto bendrovė tiesiogiai.kad yra greitas, nei kitų kurjeris siuntą.

Kinija Po Įprastas Pristatymo Laikas:15 iki 45 dienų.E-pakelis : 7 iki 15 dienų.EMS/ "Fedex": nuo 5 iki 9 dienų.DHL:nuo 3 iki 5 dienų.Spalis.Sau.-Darbymetis.Jūs galite įsigyti iš anksto, atsižvelgiant į jūsų reikia laiko.Pristatymo laikas yra apytikris ir negali būti 100% garantuotas.

Q: Apie Garantiją

A: Mes siūlome garantija už kiekvieną produktą ir susiuvami.Bet klausimas, ar jokių problemų su prekei,prašome siųsti mus e-mail artimiausiu metu.Mes padarysime viską, kad ją išspręsti.Susisiekite su mumis, norėdami išspręsti ją geriau, nei atidaryti disput ar palikti neigiamą atsiliepimą.

Q: turiu mokėti muito mokesčių?

A: Kiekviena šalis turi savo akcizų politiką, Phanindra negali padaryti pažadą apie tai, kad.Tačiau, jei jūs turite bet kokius reikalavimus, pls susisiekti su mumis, mes padarysime viską, kad padėtų jums.

Q: ar galiu pakeisti, Pavadinimas/ adresas/Spalva/?

Prašome siųsti mums teisingas pavadinimas/adresas/color .BET mes ne pasiūlyti šią paslaugą per didelis skatinimas.Pls du kartus patikrinti jūsų užsakymų prieš atliekant mokėjimą.

Q: Apie Ženklas Sklypas

Prašome atidaryti parcel post pareigūno buvimas, jei sklypas pažeistas arba tuščias(pavogtas), paprašykite post office pateikti oficialų dokumentą ir padaryti atitinka produkto.

Q: Apie Atsiliepimus

A: Mes manome, kad klientai, kaip ir mūsų draugai.Mes tikimės, kad jums gali pirkti iš jav su daugiau laimės ir mažiau jaudintis.Nepamirškite palikti mums, 5-Žvaigždučių atsiliepimų .Tada galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo gauti siurprizas ir gera dicounts kitas jūsų užsakymą .

Departamentas Pavadinimas kūdikių
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Padas Medžiaga Natūralios Odos
Tinkamas Amžius 0-6month,6-12 mėnesių,12-18month,18-24month,24-30month
Daugiau Spalvų mėlyna,žalia,ruda,violetinė,oranžinė,vandenyno mėlyna
Mados Elementas Drugelis-mazgas
Elemento Tipas Pirmas Vaikštynės
Batviršio Medžiaga Natūralios Odos
spalva Rožinė, balta,aukso ,sidabro,geltona ,raudona,rožinė ,pilka ,juoda,
batų parttern oda kūdikių mokasinai mergaitėms ir berniukams
Lytis Unisex
Prekės Pavadinimas phanindra
Medžiaga Geriausia natūralios odos
Uždaryti Tipas Slip-On
Sezonas Pavasario/Rudens
Dydis 10cm,11cm,12cm,13cm,
Modelio Tipas Kietas

Panašūs produktai