KE LI MI Šalinimo Auto Plastiko Snaps Užtrauktuku Laikiklis Įrašus, Išardymo Remonto Įrankiai, Metalo Apkabos, Replės, Automobilių Reikmenys

€3.02

-17%

€3.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žmogus įrašus automobilio, automobilinio plastiko įrašų dėžutė, vehemo automobilių įrašus, automobilių įrankių rinkinys, automobilių įrašų rinkiniai, komplektas remonto, sm4, mi lan, senovinės bitininkystės įrankiai, plastikiniai įrašą kojų.

Automobilio Įrankiai Įrašo Pašalinimas Transporto priemonės Durelių Lango Liejimo Dash Skydelis, Apdaila Įrankis Įrašo Replės Užtrauktuku Valiklis Automobilių Automobilių stilius

Produkto Pavadinimas : Automobilių Įrankių Rinkiniai

Medžiaga : Metalas

Puikus Tiems, kurie Mėgsta Dirbti ant Automobilių

- Apdaila šalinimo įrankių komplektas yra skirtas kam nors padėti gauti jo interjero apdailos darbus nuveikti per trumpą laiką.

- Teminiai super patogus dydis, šių smalsių įrankiai yra laiko ir pastangų taupyti, kad puikiai tinka dauguma interjero ir eksterjero automobilio modifikacija, taip pat dviračių padangų pašalinti!

Sunkiau Apdaila Šalinimo Įrankiai

- Priėmė atsparus smūgiams metalo medžiaga, taip pat šiek tiek lankstytis apkarpymo įrankiai, bet jie neturi alkūnė, kuri yra pakankamai sunku įdiegti ar pašalinti, automobilių garso sistemos, prietaisų skydelio, durų patraukti rankena, ventiliacijos ir kitų priedų.

Apie Mus

Mūsų įmonė buvo pradėtas 2012 m. sausio mėn. Nuo tada mes buvo skirta teikti vartotojams ir prekybininkams visame pasaulyje su tiesioginiu priėjimu prie šimtai gamyklos shopfloors aplink Azija per mūsų interneto kanalais.Mes pridėti profesinės vertės procesų mažmeninės pirkti, gamyklos-tiesioginis pirkimas, produkto pateikimo, kokybės kontrolės ir užsakymų įvykdymą.

Mes turime daugiau nei 300 kolegomis plėtoti ir valdyti šią platformą.Mūsų valdymo grupė turi daugiau nei 10 metų tarptautinę patirtį gamybos operacijas, valdymo konsultavimo ir e-komercija.

Mes buvo apdovanoti įspūdingas augimas.Turime įteikti daugiau nei milijono klientų visame pasaulyje, ir mes esame tvarkymo tūkstančių mažmeninės ir didmeninės prekybos užsakymus kasdien.

Modelio Pavadinimas NĖRA.5409
Medžiagos Tipas Metalo
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Elemento Ilgio 13.6cm
Replace1 BMW Honda Toyota Visų Automobilių
Elemento Plotis 3.9cm
Darbinė Temperatūra -10-45 laipsnių
sąlyga Nauja
Elemento Tipas Automobilių Remonto Įrankiai
Elemento Aukštis 13.6cm
kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Prekės Svoris 0.08kg
Prekės Pavadinimas KE LI MI

Panašūs produktai