Tingle Įtempimo Sistema su Ilgesni Varžtas Varžtas Sukamas Workbee Švino CNC C-šviesos mašina sistema

€31.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nc frezavimo staklės, anet plokštė, cnc komplektas workbee, bulkman 3d cnc, c pluošto linijinis geležinkelių, radijo rc, c pluošto cnc, workbee, x ašis cnc, aliuminio cnc šviesos.

Tingle Įtempimo sistema su Ilgesni Varžtas

Su Tingle Įtempimo Sistema yra desinged pagrįsti daug klientų atsiliepimus,mes teikiame lengtheded Švino Varžtas su padidintu Tingle tempimo sistema, siekiant išspręsti virželis, kai ilgą trukmę arba greičiau,ji leidžia Atsirasti varžtas turi būti įforminta didesnę įtampą, kuri sumažina švino varžtas 'plakti' leistų greičiau pastūmos pasiekti.

Ši sistema naudoja Traukos Guoliai, kurios skirtos slėgis turi būti dedamas tiesiai ant veido guolio.

Šiame rinkinyje yra Modernizuotos, pailgėjo Švino Varžtą.Jei turite WorkBee V2.0 (su Lengtheded Švino Varžtą ir Švino Varžtas Įtempėjas), jums nereikia ne reikia pirkti papildomai Švino Varžtais.

Perkant,prašome pasirinkti dydį patį su savo mašina dydį.

Dizaino integruoti daug pasiūlymų,atsiliepimų iš klientų,forumai,keitimas,testavimą,tobulinimą...,taigi, Dilgčiojimas Įtempimo sistema gimęs,jį išspręsti virželis problema WorkBee veiksmingai,tai tvirčiau, bet econimic atnaujinti, ši sistema gali būti naudojama ant bet kokio Švino sraigtinės pavaros, įskaitant Švino CNC ir C-Šviesos mašina sistema.Su Tingle Įtempimo Sistema įdiegta WorkBee CNC naudoja plokštė orientacijos su įduba už 688ZZ Guolių nukreipti į vidų.Traukos Guolis yra ant išorinės plokštės ir nusprendė vietoje su papildoma 8mm Užraktas Apykaklės.Naudojant Švino Varžtų Įtempimo Įrankis pagrindinis Varžtas gali būti pateikiami pagal įtampą tiesiai ant Traukos Guoliai.Pastaba: Jei turite ne ilgesnė Švino Varžtą,tada tai yra teisė pirkti.E-Instrukcija yra.

Nežinote, Kurį iš jų Pirkti?

WorkBee V2.0

Jei jūsų WorkBee yra, V2.0 (Su Pailgino Švino Varžtą ir Švino Varžtas Įtempėjas), jums nereikia ne reikia pirkti papildomai Švino Varžtais.

WorkBee V1.0

Jei jūsų WorkBee yra V1.0 (Be Pailgino Švino Varžtą ir Švino Varžtas Įtempėjas), jums reikės įsigyti papildomai Švino Varžtais.

Rinkinys Incldues:

3pcs x Lengthed Švino Varžtą(Įvairių ilgių pagal Mašinos dydį)

Tingle Tempimo Sistemos Techninės Įrangos Dalių Dydis:

Prekės Pavadinimas Tingle Įtempimo sistema
Modelio Numeris R-2080
Elemento Tipas Aparatūros Dalys/Mašinų Dalys
švino varžtas Ilgiau Tr8x8 Švino Varžtas
Dydis 5075-1515

Panašūs produktai