Plius Dydis Moterų Pledas Spausdinti Dviejų dalių Rinkiniai 2021 M. Pavasarį Motinos Vieną Krūtinėmis ilgomis Rankovėmis Viršūnes Aukšto Juosmens Šortai Komplektai

€15.14

-24%

€20.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šiltas klubo apranga, pledas sijonas kostiumas, pledas kostiumas, nustatyti vasaros, seksualus klubo aprangą moterų klubas šalis, išgalvotas aprangą klubas, seksualus, moterų klubo apranga, seksualus klubo aprangą mažas, pledas kostiumas moterims, pledas rinkinys moterims.

Kad virš $100.00, Nemokamas pristatymas DHL ar FeDex, daugiau, kad daugiau nuolaida.Priimame lašas laivybos ir didmeninė prekyba, kviečiame susisiekti su mumis ir užsakymą mūsų parduotuvėje.

Dydžių Lentelė

Skalbimo Instrukcijos

Išsamus skalbimo instrukcijos.Pavyzdžiui, plovimas su temperatūra-ne didesnis nei 30, nenaudoti baliklio, pakabinti sausas, ne geležies, ne sausas valymas, ir kt.

Prekės Ženklo Istorija

Esame profesionalus gamintojas, daugiausia pagaminti moteriški Drabužiai, tokių kaip moterų suknelės, marškinėliai, Hoodies & Megztiniai, Švarkai, Jumpsuits & Rompers, sportiniai Kostiumai, Kelnės & Capris, Megztiniai, Palaidinės & Marškiniai ir kt., taip pat Vyrų Drabužiai.Mes turime savo departamentas ir sukurti daug naujų stilių, kiekvieną mėnesį.Taip pat gali būti pritaikytos taip, kaip jums reikia.Daugiau palankios kainos už didesnį kiekį.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Poliesteris
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Ziajać Uždarymo Tipas Elastinga Juosmens
Apykaklės O-Kaklo
Ziajać Ilgis(cm) Šortai
Drabužių Ilgis Trumpas
Modelio Numeris tb5206
Sezonas Pavasario/Rudens
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Prekės Pavadinimas SONDR
Suknelės Ilgis Kulkšnies Ilgis
Rankovės Stilius Reguliariai
Lytis MOTERIS
Amžius Amžius 18-35 Metų
Apdaila NĖRA
Stilius Sexy & Klubas
Modelio Tipas Pledas

Panašūs produktai