Helovinas Anime Nagų dangteliais Juoda Kauke 3D Spausdinimo Audinio Apsauginės Kaukės Unisex Stabdžių Dulkių Daugkartinio naudojimo Mondkapjes mascarillas

€3.13

-51%

€6.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: siaubo kaukė, medvilnės kaukė, suaugusiųjų kaukė, draugai tapabocas, veido mados kaukė, juoda kauke, kaukė burną, elektrinis filtro kaukė, vaikai kaukė, juodoji kaukė.

Ypatybė :

Pagamintas iš aukštos kokybės medvilnės medžiagos

Idealiai tinka kasdien dėvėti, siekiant apsaugoti jus nuo dulkių, pelenų ir kt.

Pakuotė; 1 kaukė +2 vnt filtrai, 3 kaukė+6 vnt filtrai Prašome atkreipti Dėmesį: 1. Jei oro nėra srauto, prastas kvėpavimas ar miegas, prohibite jį naudoti. 2. Draudžiama pagal ketverių metų amžiaus vaikai jį naudoti. 3.Plug-in filtras negali būti valomi ,rodo kartą per savaitę pakeiskite jį. 4.Prašome būti maloniai prašome pažymėti,išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje.PATARIMAI: 1. Įpilkite vandens, su švelniu plovikliu, įdėti kaukė, ir švelniai patrinkite jį su savo rankas, nuvalykite ir nusausinkite šešėlyje. 2. Padaryti ne įdėti ją į skalbimo mašiną ir išskalbti su kitų drabužių. 3.Prašome ne ilgas mirkymas skalbimo skysčio arba vandens,ir nenaudokite baliklio.Vieno filtro audinys gali būti naudojamas apie savaitę įprastomis aplinkos, filtruoti audiniai negali būti valomi.

Kiekis 1 kaukė + 2vnt filtrai .3 kaukė +6pcs filtrai
Elemento Tipas Kaukės
Apsaugos klasė NĖRA
Taikoma Suaugusiųjų
Funkcija Asmens
Modelio Numeris Mados Veido Kaukė
Gyvenimo ciklas Ne-vienkartiniai
Prekės Pavadinimas MARFLY
Saugos standartas NĖRA
Kilmės Žemyninė Kinija
Dydis mouth cover
Sertifikavimo NĖRA
Medžiaga Medvilnės

Panašūs produktai