LUCKYYJ Vinilo Privatumo Langų Plėvelė Krištolo ir Deimantų vitražas Kino Statinis Kabintis Durų Filmas Nuimamas Anti-UV Lango Lipdukas

€4.01

-18%

€4.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stiklo lipdukas, stiklo vinilo, vonios kambarys filmas, htv vinilo, šilumos perdavimo vinyl siser, matinio privatumo telefono, filmas privatumo langą, matinio stiklo langą vinilo roll, filmas langą, dekoras plėvelės.

Jums gali patikti

> LUCKYYJ Išskirtinis Langų plėvelė. > Mes teikiame platų asortimentą skirtingus langų plėvelės.Daugiau Unikalaus Dizaino, Prašome Spausti Čia ↓↓↓

LUCKYYJ Statinis Kabintis Privatumo Langų Plėvelė: Apsaugoti Jūsų Privatumą ir Jums Atnešti Saulės

Dydis: 30/45/60/75/90x100cm | Spalva: 3D Deimanto Modelis | Medžiaga: PVC | Storis: 0.24 mm

LUCKYYJ Langų plėvelė - Spalvos jūsų namuose ir savo gyvenimą, tai taip paprasta.

Kodėl LUCKYYJ Langų Plėvelė? 1.Daugiau Nei Filmas: Mados modelis sukuria unikalią asmenybę į savo namų dekoro! 2.Energijos taupymo ir Temperatūros Reguliavimas: Išlaikyti Šilumą Žiemą ir išlaikyti jį vasarą, kvartalų 96% UV Spindulių taupo energijos ir išlaikyti savo vieta, patogus ištisus metus 3.Puikus Privatumo Apsauga: Suteikia teisę sumą privatumo savo vieta 4.Lengva Naudoti: Paprasti žingsniai, siekiant įdiegti ir pašalinti, kad jūsų gyvenimas būtų lengvesnis! 5.Aplinkos apsaugos Investicijų: Klijai-nemokamas kino nepalikdamas jokių likučių.Gali būti naudojamos kelis kartus, protinga investicija, naudinga ir jums, ir aplinkai!

Montavimo Instrukcija:

Žingsnis 01. Apdaila kino norimo dydžio (Maždaug 1 colio didesnis nei lango) Žingsnis 02. Švaraus stiklo naudojant vandenį arba valikliu ir tada nuvalykite švarus naudojant audiniu Žingsnis 03. Šlapias visas stiklas su muiluotu vandeniu Žingsnis 04. Nuplėškite nugarėlę kino švelniai (DIDELIS!Kitaip langą filmas bus nukristi) Žingsnis 05. Taikomos šlapio stiklo (būtinai nulupkite pagrindo PO sudrėkinti stiklo išvengti dulkių ir oro burbuliukai) Žingsnis 06. Antgalis langams toli VISIEMS vandens ir oro burbuliukai (nuo centro iki posėdžio stiklo) Žingsnis 07. Nupjaukite maržos.

Prašome atkreipti dėmesį :

1.Filmas geriausiai veikia ant LYGAUS, PLOKŠČIO ir ŠVARAUS STIKLO paviršiai, taip pat ir veidrodis. 2.Galite užklijuoti lipnios juostos ant kampo nugaros pusėje(sklandžiai pusėje) greitai pašalinti pagrindo filmas. 3.Jei šaltu oru,gali minkštas jį, pūsdami karštą orą, kad jį naudojant plaukų džiovintuvą(Atsparus Karščiui iki 176℉)

Klausimai Ir Atsakymai

Q1:Kodėl mano lango plėvelės gali ne kabintis?A1:Turėti ne šlapias langas su vandeniu, ar nebuvo pašalintas skaidraus pagrindo filmas.Nepamirškite nuimti apsauginę plėvelę arba jis bus ne kabintis.Jei jūs turite pašalinti apsaugos pusėje,jums gali būti taikomi klaidingą pusę.Prašome pasta sklandžiai pusėje prie lango.Q2:Kodėl yra tiek daug burbuliukų?A2:Per mažiau vandens.Prašome ašara žemyn ir purškimo daug vandens,daugiau vandens,tuo geriau.Q3:Kodėl krašto mano langų plėvelė pradėjo nukrito?A3:krašto filmas yra per arti lango.Prašome palikite mažas tarpelis(apie 1 cm )tegul vandens srautą, todėl, kad filmas gali klijuoti gerai.

Storis Storis
Paviršiaus Apdorojimas Tamsintas
Medžiaga Vinilo
Vidutinė gyvenimo 5-8 metus
Prekės Pavadinimas LUCKYYJ
Tipas 3D
Dydžio Pasirinkimas 30/45/60/75/90x100cm30/45/60/90x200cm 30/45/60/75/90x500cm
Modelio Numeris 003
Funkcija Šilumos Izoliacija
Aplinkos Per Europą EN71-3 standartą ir SGS

Panašūs produktai