Vasaros Saia Moterų-Line Ilgas Džinsinis Sijonas Kišenės Moterų Aukšto Juosmens Midi Džinsai, Sijonai, Tamsiai Mėlyna,Šviesiai Mėlyna Plius Dydžio Sijonas

€12.09

-26%

€16.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sijonas moteris, juoda satino sijonas, nėrinių sijonas micro, didelis dydis sijonas moterims, jielur džinsai sijonas, aline ilgai džinsinio audinio, džinsai aukštu midi sijonas, džinsinio audinio sijonas moterims, džinsinio audinio bendra su sijonu, KRYKLĖ.

Aprašymas:

Patikrinkite prekės informacija

Prekės Būklė:100% Visiškai Naujas

Elemento Medžiaga:Džinsinis Audinys

1inch=2,54 cm

Prekės Pakuotė :1 X Sijonas

Dydis S,Liemuo 60-64CM,Ilgis 65CM M,Liemuo 65-67 CM,Ilgis-66CM L,Liemuo 68-71CM,Ilgis 67 CM XL,Liemens 72-75CM,Ilgis 68CM XXL,Juosmuo 76-79CM,Ilgis 69CM 3XL,Liemuo 80-84CM,Ilgis 70CM S Tilptų Svoris 40KG-48KG M Tilptų Svoris 49KG-57KG L Pritaikymas Svoris 58KG-nuo 63kg XL Tinka Svoris 64KG-69KG XXL Tinka Svoris 70KG-80KG 3XL Tilptų Svoris 81KG-90KG

Kaip rezultatas matavimo kitaip, 1-3cm paklaida priklauso normalus.

Siuntos 1.Visi daiktai bus surengtas pristatymas per 1-3 darbo dienas po to, gauti išvalytas mokėjimą . 2.Prašome patikrinti jūsų išsamų adresą ir kontaktinį numerį, atidžiai pateikti prieš užsakymą.

3.Mes paprastai siūlome kinija paštu, oro paštu,epacket 4.Prekės pristatymas sekimo numerį, bus patariama, kad jūs.Prašome laikyti susisiekti su vietos paštu, kai jūsų gauti sekimo numerį.Daiktai bus išsiųsti per China Post Oro Paštu, epacket ir apie 7-35 darbo dienų galite gauti elementą.Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei jums nereikia gauti elemento daugiau nei 50 dienų.

Grąžinimo Politika Grąžinimo ar keitimo per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

Prašymą:

1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje.

3. Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo.

Jei nesate patenkinti apie produktą, gautą iš jav, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo kuo greičiau.Atsiųskite mums sekimo numerį, kai nusprendėte savo daiktus, mes grąžinsime arba mainų, kai mes gauti savo paketą.

Jei elementas, kurį gavo nėra tiksliai ištaisyti mūsų tinklalapyje aprašyta ir netelpa, tada jūs galite pasikeisti į dešinę dydis Vienas dydis prekės nėra tiktų visiems.

Atsiliepimai

Mes taip didžiuojamės gauti daugiau postive atsiliepimų iš mūsų klientams.Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jei esate ne laimingas su mūsų prekės ar yra kokių nors neaiškumų gavęs jį, PRAŠOME SUSISIEKTI su MUMIS SPRENDIMAS .Mes garantuojame jūsų 100% pasitenkinimo.

Susisiekite Su Mumis

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis per TradeManager pranešimą arba El. laišką, mes pasistengsime atsakyti jums per 48 valandas.Pažadame, kad mes visada galime išspręsti bet kokias problemas už jus.Jūsų Satisfication yra mūsų tikslas.Ačiū

Amžius Amžius 18-35 Metų
Lytis MOTERIS
Stilius derliaus
Modelio Tipas Kietas
Apdaila Kišenės
Siluetas A-LINE
Dydis xxl, xxxl 2xl 3xl
Prekės Pavadinimas REGRTEDARLING
Suknelės Ilgis Vidurio Blauzdos
Medžiaga Džinsinio audinio
Talėja imperija
Modelio Numeris plius dydžio sijonas

Panašūs produktai