Už "iPad" Savininkas Automobilio, mobiliojo Telefono Laikiklis Tablet Stand Atgal Sėdynės Pagalvėlės Laikiklis 4-11 Colių Automobilių Reikmenys

€4.01

-24%

€5.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automobilio puodelio laikiklį, gaisro gesinimo priemonės savininkas automobilį, telefonas, gėlių laikiklis, android tablet, ssangyong rexton, paramos jeep compass 2007, pagalvėlės turėtojas tablet, "ipad " pro", automobilio pritaikymas priedai.

Aprašymas:

1. Trijų lygių dizainas yra paprastas ir nėra paprasta.Jis naudoja trijų lygių dizainas.Kiekvienas komponentas yra glaudžiai susijęs suteikti daugiau stabilumo ir stabilumo prietaisas.

2. Standartinis skylės pozicija nėra užblokuotas, ir paliktos skylės poziciją apie didelio skersmens jig nedraudžiama naudoti ir funkcija klavišus, pvz., duomenų kabelis, ausinės kabelis ir maitinimo mygtuką.

3. Kūdikių produktų, sukurti laiminga erdvė vaikams ir sukurti saugią aplinką važiuojant patys už save.

4. Sagties tipas yra stabili, kaip Taishan, ir patobulinta sklendė, dizainas suteikia 10 kartų įrenginio rankena.Įranga yra stabili, kelio danga yra stabili, o ausele yra ne sukrėtė.

5. Slėgis tipo įrenginys yra patogus, built-in didelio stiprumo elastinga kompresinė sistemos traukiasi laisvai, yra lengva įdiegti, lengva išardyti, ir turi stipresnį sukibimą.

6. Tiesioginio dizaino, plotis gali būti koreguojamas laisvai, ir built-in stiprus pavasario priima tiesioginio dizainas, kuris gali reguliuoti pločio įvairių modelių.

7. Didelis Apkabos, Suderinamą Telefoną, Tabletės yra suderinama su 4-11 colių mobiliuosiuose telefonuose ir planšetiniuose įrenginiuose.

8.360° universalus kryptis yra kontroliuojama jums.Naudoti stiprintuvas kamuolys dizaino kampas reguliuoti nulis negyvų kampo, bus ir stebėti kampu kiekvieno nuomone.

9. Intymi priežiūros negadina mašinos, importuotų atskaitą EVA aplinkos apsaugos medžiagomis, priežiūros įranga, kad jūs neturite jokių rūpesčių.

Techniniai duomenys:

[Produkto Pavadinimas]: Apvalus Automobilių Pagalvės Atrama

[Priderinamo dydžio]: 4-11 colių mobiliuoju telefonu arba planšetiniu kompiuteriu

[Specifikacijos, dydžio]: 18 * 7 * 12CM

[Svoris]: 66.16 g (galinis laikiklis) + 71.45 g (įrašas)

[Pakavimo dėžutės dydis]: 20 * 5.5 * 10cm

Pakuotė:

1*laikiklis

Prekės Pavadinimas AUTOMOBILIS-partment
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai