Trustfire DF70 xhp70.2 Nardymas Žibintuvėlis Super Šviesus Povandeninis Nardymas Šviesos 26650LM Galingumo Blykstė

€57.16

-30%

€81.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: fakelas xhp70, supfire l5, xhp70, linterna trustfire, 18650 fakelas usb, XHP70.2, diodų xhp 100, led žibintuvėlis uv, 18650 6 trustfire, trustfire nardymo žibintuvėlis.

1/Profesinės gniuždymo vandeniui struktūra, dizainas, nardymo gylis iki 70 metrų. 2/pagal tarptautinius patentuota CREE XHP 70 LED, veikimo laikas 50000 valandų. 3/Naudojant 2vnt 3,6 V/3,7 V 26650 įkraunama ličio-jonų baterijas. 4/252.3 mm (L) 32.7 mm(D) 66mm (Galvos D). 5/Grynasis svoris 367g (Baterijų neįtraukti). 6/Nuolatinės srovės grandinės, nuolat ryškumas. 7/Protingas pavarą ir žemos įtampos įspėjimas, pratęsti apšvietimo laikas, ir priminti vartotojas jį pakeisti laiką, kai likę baterijos energija įkraunamus akumuliatorius yra per mažas. 8/Anti atvirkštinio projektavimo, užkirsti kelią baterija atvirkštinio įdiegta, kenkia grandinės. 9/Protingas temperatūros kontrolės nustatymas, siekiant išvengti korpuso temperatūros yra per karštos (>60°C), įtakos komfortą naudojimo. 10/Slydimui atsparus cilindrų dizainas. 11/Tai yra pagaminti iš aviacinio aliuminio medžiagos ir paviršiaus antiwear gydymo sunku anodinio oksidavimo. 12/Naudoti dvipuse stabdžių šviesą atspindinčios plėvelės sugriežtinti stiklo lęšiai gali veiksmingai sumažinti šviesos nuostolių. 13/subaterijos indikatorius 2 spalvų parodyti baterijos energijos kairę.

1/TrustFire DF70 Nardymo Šviesos 3200 Lumens Nardymo Žibintuvėlis

Tai yra profesionalus povandeninis žibintuvėlis nardymas , snorkeling entuziastas.nardymo mėgėjų, povandeninė gelbėjimo, ištirti ir fotografija.Daugiausia naudojamas nardymo darbai, povandeninis žvejybos operacijų, gelbėjimo operacijų povandeniniai archeologiniai kasinėjimai, nardymas mokymo.

Produkto Specifikacija

Super Šviesus 3200 lumens Nardymo Šviesos, Šviesos Atstumas 375 metrų

Naudoja Cree XPH70 neutrali balta LED , powered by 2vnt 26650 5000mAh Li-ion akumuliatorius, maksimali galia iki 3200 lumens.Šviečiamasis šviesos spindulį ray 1230feet/375m,

4 darbo režimai:Turbo-High-Mid-Strobe

TrustFire maitinimo sistema suteikia 105 minučių važiavimo laikas Hi 3200 šviesos režimas, 295 minučių Vidurio 1000 liumenų režimą ir 790 minučių, esant Žemai 400 liumenų režimu.

Patvarus & Patikimas Nardymo Žibintuvėlis

Pagamintas iš tvirtos orlaivių klasės aliuminio, Premium III Tipo sunku-anoduoto anti-šlifavimo apdaila,Grūdinto ultra-aišku, stiklinis lęšis su neatspindinčia danga.Specialios sandarinimo dizainas ir dviejų O-žiedų užtikrinti puikų atsparumą aukštas vandens slėgis.Maksimalus nardymo gylis šio povandeninio nardymo šviesa yra 70m/230ft.

Profesionalių Nardymo Šviesos

Šį nardymo šviesos gali būti naudojamos kaip pagrindinis šviesos laisvalaikio nardymas, atsarginės šviesos urvas nardymas ir wreck diving.Profesionali apšvietimo įranga, nardymas, povandeninė žvejyba, išgelbėjimą, ir povandeninės fotografijos.Taip pat jis gali būti naudojamas kempingas, plaukimo, žygiai, kalnų turizmas, medžioklė, žvejyba ir kt.

Nardymo Gylis 70 metrų

Spindulio kampas

Šviesos spektrą 375 Metrų, Dėmesio spindulio kampas 15 laipsnių, Prožektorių šviesos kampas 73 laipsnį.

Povandeninio Nardymo Šviesos su Pilna Apsauga

su baterija indikatorius, 2 spalvų parodyti baterijos energijos kairę.

Žemos įtampos įspėjimas funkcija-priminti vartotojams, mažos galios,Atvirkštinio poliškumo apsauga, siekiant apsaugoti nuo netinkamo baterijos

AUKŠTOS KOKYBĖS IR PATIKIMAS IR NAUDINGA

Dėvėti apdorojimo technologija, siekiant išvengti korozijos jūros vandenyje.

Įmonės Informacija

DUK

Q: Kas Mes Esame?A: Mes TrustFire Oficiali Parduotuvė.Mūsų vizija-tapti profesinės žibintuvėlis gamintojas ir pardavėjas, suteikiant neprilygstamą atrinkti patys geriausi " blykstės ir jų priedai, puikiausią pirkinių patirties, greitas pristatymas ir išskirtinių klientų aptarnavimo, kad, viršija lūkesčius.Q:ar Galite tapo mūsų perpardavinėjimo?Taip,jūs galite susisiekti su manimi norėdami tapti mūsų wholeseller,perpardavėjas,OEM klientų, ODM klientų, arba lašas-pardavėjo pristatymas.Birių kad, mažesnės kainos.Sveiki siųsti užklausą gauti didmeninės kainos!!!Mes originalus TrustFire gamyklos ir jau paslauga daug klientų, kurie parduoda savo fotoblykstės į "Amazon", "Ebay", Lazada,www.restapa.lt,prekybos centruose ,parduotuvėse ir pan.Q: Apie Produktą A: Visi produktai yra 100% tikras, kad bus visapusiškai išbandytos prieš vežimą.Visos nuotraukos rodomi visi paimti natūra TrustFire.Q: Apie Garantiją A: Mes siūlome 3-jų metų aparatūros garantija už kiekvieną produktą be asmeninės klaidos naudoti.Q: Apie Siuntos A: Mes siūlome nemokamas pristatymas visiems produkto.Paprastai dauguma iš mūsų produktai yra sandėlyje,užsakymas bus pristatytas per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo tikrina www.restapa.lt.Tačiau iškilus karšto produktai yra laikinai išparduoti, mes susisieksime su jumis artimiausiu metu prašyti pratęsti ar pakeisti kitų daiktų, arba bet kokia jūsų pasiūlymų.B: Nemokamas pristatymas Kinija post paprastai trunka 15-60 dienų,ir tai užtrunka dar ilgiau, kai kurių nuotolinio šalių,tokių kaip Brazilija,Čilė,Sirijoje ir t.t., gal reikia 90 dienų.Prašome būti kantriems, jei jums nereikia gauti prekes.Q: Apie Ženklas Sklypas Prašome atidaryti parcel post pareigūno buvimas, jei sklypas pažeistas arba tuščias(pavogtas), paprašykite post office pateikti oficialų dokumentą ir padaryti reikalavimų vietoje.Q: Apie Atsiliepimus A: Mes į cusotmers, kaip ir mūsų draugai.Mes tikimės, kad jums gali pirkti iš jav su daugiau laimės ir mažiau jaudintis.Nepamirškite palikti mums, 5-Žvaigždučių atsiliepimų.Tada galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo gauti siurprizas.

Paramos Dimeris 2-4 failų
Atsparus vandeniui IPX8
Modelio LED Karoliukai KRY XHP70
Dydis 252.3mm(L)*32.7mm(body diameter)*66mm(Head diameter)
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Spindulio Nuotolis 70 metrų
Funkcija Sunku Šviesos
Garantija 3 metai
Zoom No
Korpuso Medžiaga Aliuminio Lydinys
Prekės Pavadinimas TrustFire
Režimo Jungiklis Aukštas/Vidurinis/Žemos
Elemento Tipas Žibintai
Įkroviklis Įkrovimo
Sniegas 3800
3 funkcija Su Baterija indikatorius
Trukmė Max
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris df70
Blykstės Tipas Povandeninis nardymas
Galia 15W
Sertifikavimo ROHS
Apšvietimo Atstumas 100-200 m
Židinio Nuotolis Nesureguliuotų
2 funkcija Super Šviesus;Patvarus & Patikimas
Funkcija 1 4modes (High>Artimųjų>Mažas>Strobe)
Neto Svoris 367g
Prašymas nardymas,kempingas, žygiai, kalnų turizmas,medžioklės, žvejybos

Panašūs produktai