Karšto Wecast Ezcast Belaidžio Wifi Dongle skirtas 4.0 išmanųjį Telefoną, Planšetinį kompiuterį paramos Miracast Airplay, DLNA Oro Veidrodis

€11.71

-50%

€23.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pc stick, tv, anycast, belaidžio ryšio jungtis hdmi, mini wireless hdmi, miracast, hsdpa usb stick, mini pc stick, gaisro tv stick, vpt šiaurės prenumerata.

Karšta !!Wecast TV Stick HDMI 1080P Miracast Airplay, DLNA, WiFi Ekranas Imtuvas Dongle Parama "Windows", " iOS "Andriod Aprašymas: Anycast yra specialus įtaisas, kad projektas savo mobiliojo ryšio telefono/MID/Nešiojamojo kompiuterio į kitą didįjį ekraną per "wifi" ryšys, pagal populiarus standartas, pavyzdžiui, DLNA,Miracast ir "Airplay" gali padidinti savo TV/Projektoriaus/Mornitor, Kurie turi HDMI Įvesties lizdas, su daugiau funkcijų, pavyzdžiui, vaizdo transliacijos,naršymo žiniatinklyje,photo viewer,live camera,vaizdo ir daugiau,mėgautis puiki multidisplay pasidalijimo.Funkcijos: 1.Multi Standartinė parama: Miracast, DLNA, "Airplay" 2.Multi-Platform palaikymas: "Windows", "MacOS" PC/Notebook", "Android" telefonai/tabletę, "iOS", "iPad" / "iPhone" 3.Tiesiogiai gali žaisti vietos video/muzika, paramos atspindinti 4.Mesti Turinys: Vaizdo, foto, žaidimai, failai 5.Pratęstas kabelis su WiFi dongle išvengti didelis TV ekranas blokavimo belaidžio signalo 6.Rodyti Prietaiso: HDTV ar projektoriaus su HDMI prievadas 7.Paprasta montuoti; Paprastas valdymas ir konfigūravimas - tiesiog vykdykite ekrane pradėti TELEVIZIJA. 8.H.264 1080P "full HD" vaizdo įrašams iškoduoti, Rezoliucija 1080p Full HD, gali būti perjungtas į 720p, jei jūsų TV nepalaiko. 9.LPCM Garso Iššifruoti 10.Lanksti elektros energijos, naudojant TV standartinę USB prievadą (ne mažiau kaip 800mA) ar išorinį USB maitinimo (neįtraukta) 11.Programinės įrangos, Programų, PC programinės įrangos visi būtų atnaujinami reguliariai,lengva naudoti.Techniniai duomenys: Pagrindinės Funkcijos CPU Single Core ARM Cortex A9 Rockchip RK2928 1,2 GHz OS Linux 2.6 DDR3 256MB Nand Flash Nr. Miracast Palaikymą DLNA Parama AirMirror Parama "Airplay" Parama palaikomos Sistemos "ANDROID", "IOS", "MAC", "WINDOWS Online & vietinis turinio belaidžio ekrano paramos Video/Audio/Foto/Office file/Svetainėje "Office" Programinės įrangos Ekranas Pristatymas PDF/MS Word/MS Excel/MS Powerpoint/Keynotes Internete transliacijos ir "Youtube", "Netflix", "Hulu Plus", IDMB,Quickflix,Šeimos TV ir t.t Fotografuoti Taip Nuotolinio valdymo pultelis palaiko Telefono/Labtop/Tablet PC Internete atnaujinti Taip, Palaikymas Video Formatas AVI/DIVX/MKV/TS/DAT/MPG/MPEG1,2,4/MP4/RM/RMVB/WMV Palaikymas Audio Formatas, MP1/MP2/MP3/WMA/OGG/ADPCM-WAV/PCM WAV/AAC Parama Nuotraukų Formatas JPEG/BMP Uosto HDMI 1* HDMI 1.3 DC 1*Micro USB Telefonų Operacinė Sistema 1. Palaiko multi-sistema įvairioms platformoms ("Android", "iOS", "Windows") ir multi-ekranas, interaktyvias priemones;

2. Palaiko full HD " belaidžio ryšio garso ir vaizdo perdavimo, paramos HDMI 1.3 HD išvestis. 3.Paramos WiFi 802.11 b/g/n bevielio ryšio, Ir stipriu anti-trukdymo pajėgumų;

4. Lengva naudoti, stipriausia ir labiausiai stabilios panašūs produktai 5.Remti miracast: IOS 6 arba didesnis, Android 4.0 ar aukščiau,Windows8.1 arba aukščiau; Pakuotėje: 1 * Wecast Wifi Ekranas 1 * USB Kabelis 1 * Vartotojo vadovas 1 * Mažmeninės Langelyje

Mes priimame SĄLYGINIO mokėjimo( ESCOW daug paramos mokėjimo būdas, kaip antai Kredito kortele, Vakarų Sąjunga,T/T ).tik ir laivas adresas teikia www.restapa.lt adresą.Jei jums reikia changeyour adresą,atkreipkite dėmesį į mus pirmą kartą, nes mes tik laivas savo www.restapa.lt adresą.Įsitikinkite, kad jūsų duomenys adresą ir pavardę www.restapa.lt yra visiškai teisinga.

1. Oro Paštas:daugelyje šalių per 10-20 darbo dienų.išskyrus Vakarų europą ,Afriką .(15-30days)

2. jei negavote prekės Pristatymo Laikas , susisiekite su mumis elektroniniu paštu, jei turite kokių nors klausimų ,paprastai, jūsų laiškus bus atsakyta per 24 Valandas.Jei jūs vis dar negavote atsakymas po 24 valandų, prašome patikrinkite šlamšto jūsų elektroninio pašto dėžutę.Mes stengiamės suteikti jums geriausią sprendimą bendravimo.

3. Taip yra apytikslė laivybos laikas skirtingų regionų Oro Paštas:

Šalis

Pristatymo Laikas

Darbo Dienų (be atostogų)

5-7

8-11

12-14

15-19

20-22

>22

Darbo Dienos + Šeštadienis + Sekmadienis

5-9

10-15

16-20

21-25

26-30

>31

Jungtinės Amerikos Valstijos

Norma (punktas atvyko)

5 .1%

50.1%

29.6%

10.5%

4,7 proc.

Grąžinti

Jungtinė Karalystė

Norma (punktas atvyko)

9,9 proc.

63.2%

19.1%

3,4 proc.

4.4%

Grąžinti

Australija

Norma (punktas atvyko)

21.4%

50.0%

14.3%

7.2%

7.1%

Grąžinti

Prancūzija

Norma (punktas atvyko)

10.5%

28.6%

43,8 procento

10.1%

7.0%

Grąžinti

Vokietija

Norma (punktas atvyko)

11.1%

22.2%

30,3 proc.

20,9 proc.

15.5%

Grąžinti

Kanada

Norma (punktas atvyko)

0.0%

47.1%

31,4 proc.

17.6%

3,9 proc.

Grąžinti

Ispanija

Norma (punktas atvyko)

3.5%

25.0%

47.9%

12.9%

10,7 proc.

Grąžinti

4. Tarptautinės Pirkėjai – Atkreipkite Dėmesį:

a:Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

b:Prašome patikrinti savo šalies muitinės įstaigai, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

A .Drop laivyba,Mūsų produktų tiekimo drop laivyba.Jei norite lašas laivybos, jūs galite pateikti užsakymą mūsų svetainėje.mes laivas itlem jums tiekimo adresas.

B .Didelis didmeninė kad yra priimtinas, ir kainos, galima derėtis, prašome susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos.

C .OEM yra taip pat laukiami.Praneškite mums išsamią informaciją apie produktą, kurį norite, tada mes galime padaryti už jus.

1. Jei turite kokių klausimų ar komentarų apie mūsų produktus ir politiką.

2.Susisiekite su mumis internete chating ar el. paštu.mes bus atsakyta per 12-24 valandas .

Mes padarėme kokybę garantuoja profesinės Q. C. komanda prieš pristatymas !Jei turite šių klausimų, prašome susisiekti su mumis.Mes suteikiame 12 mėnesių garantiją.Jei prekė yra su trūkumais, prašome pranešti mums per 3 dienas po pristatymo.Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, siekiant gauti prekių mainus.Straipsniai grįžo po 7 dienų pristatymas yra tinkamos finansuoti tik remonto.Pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų grįžtamąjį.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Veikimo Sistema "Android"
Maitinimo Šaltinis DC 5V/500mA
Įrašymo No
Gebėjimas Dekoduoti 1080P (Full-HD)
Nuotolinio Valdymo Pultas NĖRA Įtrauktos
GPU 3D GPU 1 x mali 400
Standžiojo Disko Talpa < 100 GB
Nemokamas Pristatymas Parama
Prekės Pavadinimas wecast
Jungtys HDMI suderinamus
RAM DDR3-256 MB
Funkcija Miracast, "Airplay", "Airplay" Vaizdo Perdavimas,EZCast
CPU Single Core ARM Cortex A9 Rockchip RK2928 1.2 GHz
Modelio Numeris wecast
Tipas Aukštos Raiškos
Tinklas WiFi 802.1 b/g/n
Elemento Tipas TV Stick
Palaikomos Sistemos "ANDROID", "IOS", Skirtą "MAC", "WINDOWS"
Parama Drop Laivyba / Didmeninės

Panašūs produktai