"Chrome" 39mm Aliuminio Žibintų Laikiklis Šakių Posūkio Signalo Spaustuvai Cafe Racer Custom Motociklą

€14.69

-10%

€16.33

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: fb mondial, "chrome" motociklą, mastech motociklo priedai, cafe racer sėdynės, motociklo galinio vaizdo, ducati scrambler, cafe racer motociklo veidrodžiai, sidabrinė, cafe racer motociklas, sporto veidrodis motociklo nemokamas pristatymas, blue cafe racer veidrodėliai.

"Chrome" 39mm Aliuminio Žibintų Laikiklis Šakių Posūkio Signalo Spaustuvai Cafe Racer Custom Motociklą

Savybės:

Aliuminio priekinis žibintas Skliausteliuose 39mm šakės.

Aukštos Kokybės Priekinis Žibintas Šakės Tvirtinimo Laikikliai

Idealiai tinka jūsų Kavinė Lenktynininkų ir Custom Projektai

Techniniai duomenys:

Spalva: Chromas

Medžiaga: Aukštos Kokybės Aliuminio Ruošiniai

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Dydis:kaip paveikslų paroda

Įmontuoti:

Universalus Motociklas su 39mm Šakutės, tokiais kaip Honda, Kawasaki, Suzuki, Yamaha, Triumph, Ducati ir Harley, ir tt.

Komplektą Sudaro:

1 Pora, Žibintų Laikiklių

Nurodymai, kurie nėra įtraukti

1.jei jūsų siuntimo adresas priklauso atokiose vietovėse,pirkėjai turi mokėti papildomų siuntimo mokesčių,tikimės jūsų supratimo,jei nenorite priimti mūsų politikos,prašome don ' t pasiūlymą,ačiū.

2.jei jums nereikia gauti savo daiktus į tikėtasi,prašome rašykite mums pirma,mes padarysime viską, ir atitinka jūsų poreikius,reikia jūsų kooperacijos,ačiū.

3.Paprastai nebus pateikti mokesčių,tačiau mes negalime 100% garantija,jei yra bet kokia įmanoma muito gaminamas standus Pasirinktinį patikrinimą,aš bijau, pirkėjas yra visiškai atsakingas už jį

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlis, greitas pristatymas

Būsime dėkingi, jei galite palikti mums teigiamų atsiliepimų.Jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų, prašome palikti mums penkių žvaigždučių reitingą,nes teigiamų atsiliepimų ir penkių žvaigždučių įvertinimas yra tai, ko mes siekiame.Jei nesate patenkinti jūsų pirkinių patirties,prašome susisiekti su mumis prieš jums nuspręsti palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų , mes padarysime viską, kad išspręsti problemą jums kuo greičiau.

Jei elementas, kurį užsisakė yra pažeistas, kreipkitės į mus per garantinį laikotarpį,mes pakeisti sugedusią prekę jums su nekilnojamojo vienodą funkcionalumą pirmas.

Jei tinka pakeitimo nėra, dalinę grąžinamoji išmoka bus išduota per Paypal.

Jei pirkėjas nenori nei pakeisti, nei dalies grąžinimo, tačiau nori grįžta, pirkėjas turėtų būti atsakingas už visus grįžęs laivas mokesčius.

Elemento Tipas Valdomi Išoriniai Veidrodėliai Ir Priedai
Elemento Ilgio 0cm
Elemento Aukštis 0cm
Medžiagos Tipas Aukštos Kokybės Aliuminio Ruošiniai
Prekės Pavadinimas ZORBYZ
Prekės Svoris 0.3kg
Elemento Plotis 0cm
Modelio Pavadinimas C&L1171

Panašūs produktai