2 vnt Pusėje valdomi Išoriniai Veidrodėliai Padengti Kepurės Ryškiai Juodos spalvos galinio vaizdo Veidrodėliai Padengti VW Golf 7 MK7 7.5 GRNT R GTI Touran L E-GOLF

€14.37

-22%

€18.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: touran, wv golf mk7, golfo klubas, golfo 7.5 gti, carplay radijas, 7 golfo, aria golf 5, mk7, golf 4 spoileris, golf gti.

2 gabalus, VW Golf 7 MK7 7.5 GRNT R GTI Touran L E-GOLF Šoninis valdomi Išoriniai Veidrodėliai Padengti Kepurės Ryškiai Juodos spalvos galinio vaizdo Veidrodėliai Padengti Funkcijos: ♥ Tai yra 1:1 pakeitimas jūsų originalaus šoninis veidrodis Apima ♥ Tai yra ABS Padengti su blizganti juoda apdaila (Blizga) ♥ Su Daug Geresnės Kokybės, nei pigūs veidrodis apima iš kitų pardavėjų. ♥ Turimi modeliai (Kai kurių automobilių modelių naudojate pat dydžio veidrodis kepurės): ♥ Golf MK7 = Golfo G-TI 7=Golfo 7 R = Golf MK7.5 =Touran L 2016-2017 ♥ Golf 7 GRNT/GTE ♥ Golf MK7.5 R = Golf MK7.5 G-TI = E-GOLF 2014-2017 ♥ Apima: Viena pora (teisė+kairėje) Laivybos laikas: ★ Mūsų parduotuvėje paramos lašas laivybos ir didmeninė prekyba.nekils jokių parduotuvė informacijos.Ir gali pasiūlyti sąskaitą faktūrą.jei jums reikalinga sąskaita faktūra, pls susisiekti su mumis. ★ Prašome atkreipti dėmesį, kad logistikos metodą pasirinkti.Įvairių logistikos kanalai atitinka skirtingus pristatymo laiką. ★ Jei pasirinksite ekonomiškas logistikos, pristatymo laikas, yra per 65 dienas.Jo sekimo numerį, negali užklausą tarptautinės logistikos informacija. ★ Jei pasirinksite standartas logistikos, pristatymo laikas yra apie 15~35 dienos pagal atstumą nuo Kinijos.Sekimo numerį, galima patikrinti per logistikos svetainėje logistikos stebėjimo informaciją.Garantija: ★ Jei negaunate produktas dėl logistikos prarado paketas, prašome susisiekti su mumis ir mes grąžinsime jums visiškai užtikrinti savo teises. ★ Jei produktas turi kokybės problemų, nereikia ardyti produktas be leidimo, prašome susisiekti su mumis laiku ir atsiųsti mums vaizdo įrašus ir nuotraukas parodyti problema.Mes patikrinti ir suteikti geriausias sprendimas.Atsiliepimai: ★ Jei jūs patenkinti mūsų produktą.pls mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.jūsų paramos, ir pasitenkinimas yra mano motyvacija. ★ Jei jums nėra įsitikinusi, ar turi kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš suteikiant grįžtamąjį ryšį, ar ginčas. ★ Mes patvirtinti problemą ir atsakyti jums artimiausiu metu ir aš duosiu geriausias sprendimas, kol jūs patenkinti. ★ Prašome nesijaudinkite, Tai mūsų pareiga išspręsti problemą, kad mūsų produktas.

Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Prekės Svoris 0.4kg
Elemento Ilgio 30cm
tinka 3 VW Golf 7 MK7 7.5 GRNT R GTI Touran L E-GOLF
Modelio Pavadinimas Galinio Vaizdo Veidrodžio Dangtelis
tinka 1 VW Golf 7 MK7 7.5 GRNT R GTI Touran L E-GOLF
Elemento Tipas Veidrodis & Apima
tinka 2 VW Golf 7 MK7 7.5 GRNT R GTI Touran L E-GOLF
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Aukštis 10cm
tinka 5 VW Golf 7 MK7 7.5 GRNT R GTI Touran L E-GOLF
Medžiagos Tipas ABS
Prekės Skersmuo 0inch
Modelis, Metai 2012014 2015 2016 2017 2018
Elemento Plotis 20cm
Specialios Funkcijos 1
tinka 4 VW Golf 7 MK7 7.5 GRNT R GTI Touran L E-GOLF

Panašūs produktai