GOXAWEE 20V Brushless Bevieliuose Elektros Veržliarakčio Poveikis Vairuotojo galinis Raktas 4000mAh Baterija Vertus Gręžimo Įrenginio Galia Įrankiai

€56.84

-53%

€120.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ary laikrodžiai, logotipas deko, brickmania ww2, bosch įrankis, hazet sukimo momento raktas, įrankiai, elektriniai įrankiai, gręžimo mini, brushless rc, brushless raktas, paslaugos rankiniai įrankiai.

GOXAWEE 20V Brushless Bevieliuose Elektros Veržliarakčio Poveikis Vairuotojo galinis Raktas 4000mAh Baterija Vertus Gręžimo Įrenginio Galia Įrankiai

Brushless Poveikis Raktas

Aukštos kokybės brushless variklio, kuris padidina tarnavimo laiką ir prieinamumą.Vidaus tikslumo struktūrą, sumažinti klaidų vertė, efektyviau, baigė darbą su aukštos kokybės.

Dvejopo Naudojimo Chuck

12.7 mm & 6.35 mm Griebtuvas: unikalus dizainas chuck suteikia jai 3 funkcijas - poveikis raktas, elektrinis atsuktuvas, bevielis gręžimo.Trijų rūšių funkciją GOXAWEE Poveikio Išnirimas, taupyti pinigus ir dirbti efektyviau.

4.0 Ah Galinga Baterija

Mes teikiame 4.0 Ah baterijos klientų, akumuliatorių srovė yra pakankamai didelės, kad kinetinė energija visą mašiną dirbti ilgiau.Greito įkrovimo ir riboto naudojimo laiko intervalą.

Max 300Nm Sukimo momentas

280-300Nm sukimo momentas yra pakankamai daugumai darbų.Sukimo momentas yra didelis, greitis bus santykinai greičiau, ir efektyvumas bus didesnis.Net automobilių veržlės, įsukami ar dar kažkas, tai gali padėti jums lengvai dirbti.

GOXAWEE 300Nm Poveikis Raktas - 2-Greitis ir Stabdymo Stop:

2-Greitis Kai poveikis raktas sukasi pagal laikrodžio rodyklę, paspauskite ratuką sureguliuokite dideles ir mažas greitis.Žemas Greitis: 0-1900 RPM (0-1500 IPM) Didelis Greitis: 0-2400 APS / min (0-2200IPM) Kintamo Greičio Slėgio Sukelti leidžia jums kontroliuoti darbo greitis.

Stabdžių Stop Kai poveikis raktas sukasi prieš laikrodžio rodyklę (greitis bus, kad didelės spartos sukasi), jungiklį paspauskite mygtuką, sureguliuokite stabdžių stop", kuris padės pašalinti varžtai ir veržlės daugiau veiksmingai ir saugiai.

Daugiafunkcis Poveikio Vairuotojas - Poveikis Raktas

Galingas sukimo momentas ir 12,7 mm aikštėje griebtuvas leidžia lengvai atsukite rato veržles ir varžtus.Prašome atkreipti dėmesį, kad varžtai arba veržlės procese naudoti suderinti chuck siekiant išvengti slydimo, dėmesį.

Daugiafunkcis Poveikio Vairuotojas - Elektrinis Atsuktuvas

Į 6.35 mm šešiakampis griebtuvas leidžia, kad ji būtų suderinama su bet 6.35 mm hex atsuktuvų antgaliai už atsukite varžtus.Prašome varžtais per mažas greitis.

Daugiafunkcis Poveikio Vairuotojas - Belaidžius Gręžimo

Kai įrengta 6.35 mm hex grąžtai, poveikio ratai gali būti bevielis gręžimo gręžimo (hex grąžtas nėra įtraukta į goxawee poveikis raktas), Prašome gręžimo mažu greičiu.

GOXAWEE 20V Belaidžius Poveikio Raktu Rinkinys GOXAWEE Poveikis Raktas yra 100% brand new ir aukštos kokybės.Plačiai Naudojimas: Tinka automobilių remontas, namų renovacija, statybos projektai, techninė priežiūra sunkiosios technikos ar atsarginių dalių.Puikus įrankis, skirtas "PASIDARYK pats" entuziastams: Galingas, aukštas darbo efektyvumo, plačiai ir lanksčiai taikyti, all-in-one poveikio vairuotojas sutaupo laiko ir pinigų.

Svoris 3.5kg
Pavadinimas Elektrinis Raktas Belaidžius Poveikio Raktu Rinkinys
Kilmės KN(Kilmės)
Matmenys 35x25x15cm
Maks. Sukimo momentas 300N.m
Sertifikavimo NĖRA
Kroviklio Kištuką ES Tipas
Tipas poveikis raktas
Modelio Numeris 5060
Vardinė Įtampa 20V
Akumuliatoriaus Įtampa
Baterijos Tipas
Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Stilius Bevielio Ryšio Poveikio Vairuotojas
Be Apkrovos Greitis 3300rpm
Dažnis 50/60HZ
Nominali Įėjimo Galia 4.0 Ah Baterijos
Baterijos talpa 4.0 Ah
Prekės Pavadinimas GOXAWEE
Maitinimo Šaltinis Baterija

Panašūs produktai