100 VNT/Set Nerūdijančio Plieno Įrašus, Drabužius, Segtukai, Vinys Nešiojamų Skalbimo Kablio Kabinti Medžiaga Pin Pakaba Palaikykite Įrašo Skalbinių Laikymo

€2.11

-46%

€3.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kablys pegboard, įrašo nerūdijančio plieno drabužių vinys, juostelės šiaudų, lengas skalbykla, kelnių pakaba, dėmių plieno vinys, pin croc, medžiaga peg, kailio kablys rinkinys, suvilioti nerūdijančio plieno apkaba.

100 VNT/Set Nerūdijančio Plieno Įrašus, Drabužius, Segtukai, Vinys Nešiojamų Skalbimo Kablio Kabinti Medžiaga Pin Pakaba Palaikykite Įrašo Skalbinių Laikymo

Savybės

100% nauja!

Nerūdijančio plieno skalbimo linijos drabužių vinys pakabinti smeigtukai metalo įrašai gnybtus naudingumas įrašus lengas.

Šių clothespins yra pagamintas iš aukščiausios nerūdijančio plieno, atsparus korozijai, ir jis niekada rūdžių arba akimirksniu, daug geriau nei plastiko ar medžio gnybtus.

Išskirtinį išvaizdą.Šių sunkiųjų klipai yra susukti iš plieninės vielos, ir integruota į pavasarį, kuris daro šiuos įrašus, daugiau sklandžiai ir gražiai.

Patogus dizainas.Mūsų drabužių vinys skirtos lengvai rankena, jūs galite naudoti ją laikyti drabužių linija, sunkiųjų vėjo, tvirtas ir stiprus, nėra lengva skaidrių, idealiai tinka kieme ir lauke.

Universalios metalinės vielos naudingumas įrašus, gali būti naudojamas clothesline, skalbykla, vonios kambarys, rankšluosčiai, užkandžių maišo uždarymo, kambario, apdailos, nuotraukos kabyklos, namų ir virtuvės, maisto įrašą, popieriaus failus įrašus ir kt.

Specifikacijos

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Spalva: Sidabrinė

Dydis(L*W): Apie 48x10mm/1.89x0.39"

Mandagumas

Prašome leisti maža dydžio nukrypimai dėl žmogaus vertinimo.

Dėl poveikio šviesos ir monitoriaus ryškumą, gali būti ir nedideli skirtumai tarp spalvų tonas nuotraukos ir tikrosios prekės!

Pakuotė

100 x Nerūdijančio Plieno Įrašus

mažas dydis 48x10mm/1.89x0.39"
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Talpa 10
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris EBF528 Nerūdijančio Plieno Įrašus

Panašūs produktai