150cm Metalo Kailis Stovas Patalpų Paprasta Pakaba Vėjo Drabužių Lentynos Daugiafunkcį Aukštų gegužė. Miegamojo Drabužių Pakabos

€34.20

-8%

€37.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: metalo geležies sienos pakaba, stilistas, drabužių džiovykla, metalo meilės lentynos, grindų pakaba, dvigubo valcavimo drabužių džiovykla, medžiaga stovo, suknelė patalpų drabužiai, kailis stovas stovas, pakaba medis, sijonai, drabužių, kabyklos.

Aukštų Džiovyklė Polių Stiliaus Kailis Rūbams Patalpų Metalinis Drabužių Stovas Namų Miegamajame Saugojimo Spinta Drabužių Balkonas Kailis Stovas

Specifikacija:

Elemento Tipas: Aukštų Džiovyklė

Medžiaga: Geležis

Spalva: Balta/Juoda

Dydis:Kaip pavaizduota Pastaba: Prašome leisti po 0,5-1 colio klaida dėl rankinis matavimas.( 1inch=2,54 cm ) Paprastai, jūsų prekės būtų vežamos iš 1-5 darbo dienas po užsakymo ir mokėjimas patvirtino, ir logistikos informacija bus atnaujinta per savaitę.Tačiau, kartais, sklypas gali būti atidėtas, kai kurie veiksniai, pvz., transportas, atostogų, ir nuotolinio valdymo srityje.Tokiu atveju, aš tikiuosi, jūs galite imtis daugiau kantrybės laukti, siuntinių, arba susisiekti su mumis tiesiogiai.Ačiū už jūsų supratimą iš anksto. 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.restapa.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Prekės Pavadinimas LEHUOSHIGUANG
Metalo Tipas Geležies
Kabliukų Skaičius 2
Modelio Numeris hh3476
Medžiaga Metalo
SizeH*L*W Kaip parodyta
Išvaizda Modernus
Advantage3 Mulifunctional
Sulankstyti no
Neto Svoris 2.8-4.9 kg
Advantage1 Namo Apdaila
Tipas Gyvenamojo Kambario Baldai
Bendro Naudojimo Namų Baldai
Konkrečias Naudojimo kailis stovas
spalva kava/pilka/rožinė
Advantage2 Erdvės taupymas

Panašūs produktai