Didelis pasaulio žemėlapis Žaidimų Pelės Mygtukai Lockedge Pelės Kilimėlis Nešiojamojo Kompiuterio Klaviatūros Mygtukai Stalas Padas LOL/PUBG Kilimėlis

€12.96

-15%

€15.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pelės kilimėlis, žaidimo pelės mygtukai, atsitiktinis mažas, klaviatūros mechan, grafiti kilimas, komiksų pelės mygtukai, klaviatūros mygtukai, juodas stalas padas, derliaus pelės kilimėlį žaidimų, kilimėlis xxl.

18338891878861813

Apžvalga: Šios pelės mygtukai yra labai kietas, mados ir aukštos kokybės biuro ir žaidėjus, tai yra geriausia dovana, skirtas Žaidimų Mėgėjams.

Rusijos draugas pranešimas: Prašome užpildyti tikslus gavėjo pavadinimas, užsakymo.( pirmoji vidurio ir pavardė )

Produkto Savybės:

【 Pratęstas ir Tinkamo Dydžio. 】Šis išplėstas pelės padas, tiks tiek klaviatūros ir pelės,ir kiti stalo elementus.Suteikia puikias judėjimo erdvę žaidimų ar biure. 【 Ultra-sklandžiai Audinio Paviršiaus. 】Optimizuotas greitai juda, kai išlaikant puikius greičio ir kontrolės metu žaidimų arba darbo.Užtikrina lengviausias pelės judėjimą ir geriausias atsakas kartus. 【 Anti-slip Gumos Pagrindo. 】Sunkiųjų gumos pagrindas gali tvirtai suimkite darbalaukio užkirsti kelią pelę ir klaviatūrą, stumdomas ar juda, o jį naudoti. 【 Atsparus vandeniui Danga. 】Atsparus vandeniui danga gali veiksmingai apsauganti nuo išsiliejusio skysčio ar kitų nelaimingų atsitikimų.Kai išsiliejimas gėrimo ar kažkaip ant jo,jis bus skaidrę žemyn.Lengva valyti ir skalbti mašinoje. 【 Patvarus ir Garantija. 】Mūsų kilimėlis sukurtas su superfine pluošto tinklelio medžiagos ir didelis elastingumas natūralaus kaučiuko medžiagos,patvarus dizainas atsistoja naudojimo metų.Mėgaukitės 12 mėnesių rūpesčių garantija.

Gaminio Dydis: 1 Versija: 70 0 x 300 mm .2 versija: 800 x 300 mm.3 versija: 900 x 400 mm.

Produktų Nuotraukos: Dažnai užduodami klausimai:

1. Visi produktai yra originalus?

Taip, visi mūsų produktai yra 100% originalus kaip mes turime leidimą, prekės ženklo, prašome nereikės nerimauti apie tai.

2.Visi produktai yra mažmeninės langelyje?

Taip, visi mūsų produktai yra su mažmeninės langelyje.

3.Galite pakeisti pristatymo būdus?

Taip, jūs galite pasirinkti pristatymo būdą norite ir patvirtinkite su mumis.

4.Ribotų išteklių ir mažai laiko kaina?

Taip, skatinimas, produkto kaina gali ateiti su ribotų išteklių ir turi mažai laiko,prašome sumokėti artimiausiu metu, kaip mes galime išsiųsti jį pakeisti.

Prekybos Rekomendacijos:

Sumokėti per sąlyginio Deponavimo Pakuotės Laivą iš Pristatymo Žvaigždžių Atsiliepimus

Apie Mokėjimą:

Mes palaikome šiuos metodus :Visi mokėjimai atliekami www.restapa.lt yra tvarkomi Alipay.

Apie Laivybos:

1.jis užsakymas bus išsiųsti per 5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir švenčių dienomis ), kai tik mokėjimas bus pašalinta www.restapa.lt.

2.Jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimus, pvz., paskelbti pavadinimas arba vertė, palikite pranešimą, kai jūs pateikiate, kad ir patvirtinkite su mumis.

3.Mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas, kaip jis tvarko trečia šalis.Bet jeigu sklypas ne atvykti per numatomą laikotarpį ,prašome susisiekti su mumis ir mes gerai padėti jums sekti jį ir suteikti jums patenkinti atsakymą ASAP.

Apie Po Pardavimo paslaugos:

1.Jeigu esate patenkinti produkto ir mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždėmis.

2.Prašome susisiekti su mumis laikas, kai turite kokių nors problemų, apie laivybos ar kokybės, ar ne tik atidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą, prieš jums kreiptis į mus.Ačiū!

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Medžiaga Guma
Pakuotė Taip
Produktų Statusas Sandėlyje
Stilius Radiacinės Saugos
Modelio Numeris Pasaulio Žemėlapyje

Panašūs produktai