Baseinas Valymo Grynasis Aukštos Kokybės Baseinas Skimmer "Rake" Skimmer Ju Priemonė Su Grynu Krepšys Baseinas Valikliai, Priedai

€13.15

-23%

€17.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mini akvariumas, akvariumo žuvų netikras, velnias ray, Silicio, akvariumas dirbtinės žuvys, akvariumo filtras spong, akvariumas švyti, dekoro žuvų bakas, akvariumas kilimas, Manta Ray.

Aprašymas:

1.Net rėmas ir aliuminio briauna leidžia lengvas ir patvarus; su nuimamu net rankinėje, jį galima pakeisti naudoti.

2.Grynasis maišelis yra specialiai pagaminti su tvarkingas tinklai; su viela stiprus ištvermė glaudžiai?austi per kryptimi ilguma ir platuma, ji gali veiksmingai užkirsti plūduriuojantis nešvarumus nuo išeina, ir yra geras pagalbininkas, kad jūsų baseinas ir vandens valymo.

3.Gaminio dydis:

ilgis apie 33cm / 12.99 cm, plotis apie 33cm / 12.99 cm

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Parama Drop laivyba
Funkcija 1 baseinas Žvejybos ju
2 funkcija 33X33 CM
Medžiaga PVC
Modelio Numeris Žvejybos Ju
in Sandėlyje

Panašūs produktai