Elektros Pinti Žuvų Katė Žaislas Katžolių Kicker Žaislai Juokingas Interaktyvus Augintiniai Pagalvę Cat Kitten Kitty

€2.32

-43%

€4.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: katžolių pagalvė, žuvų vaikas, katė žaislas, kamuolys kačių elektros, katė žaislas interaktyvus elektros sukasi, vaikams, žuvų, katė žuvys, žuvis robotas, katė kicker, žuvų žaidimas magnetas.

Kulka Taškų:

1、Elektros Žuvų Katė Žaislas: Kai jūsų katė paliečia žaislą, žuvis katė žaislas ropliai, kaip tikra žuvis, pritraukti jūsų katei žaisti ir ateityje, ir bite.

2、Tikroviški Žuvų Modeliavimas: išvaizda dirbtinės žuvys priima 3D spausdinimo technologija, kurios atrodo labai realus, išlaikyti kačiukai domisi ir bendrauja realiu laiku, sumažinti nuobodulio ir vienatvės privatumo didinimo technologijas.

3, Geras Medžiaga: Pagaminti iš medvilnės ir trumpas pliušas, minkštos tekstūros, JIS negali pakenkti katės letenėlių.Labai tinka kramtymas, kramtyti ir kicking, miega.

4、Šiltas Patarimas: Jūs galite žaisti su žaidimo meškere, ji yra amžina žaislas-tai lengva įkrauti per USB kabelis, jums nereikia toliau, pakeiskite bateriją.

5、Platus: mušti žuvį išlaiko jūsų katė užimtas, net kai esate toli, o tai labai tinka kačių, įvairaus amžiaus-nuo kačiukai vyresnio amžiaus, galite pridėti katžolių žuvų pilvo, kad katė jaučiasi susijaudinęs ir laimingas.

Savybės:

1. Žuvis Katė Žaislas: Kai jūsų katė paliečia žaislą, žuvis katė žaislas ropliai, kaip tikra žuvis, pritraukti jūsų katei žaisti ir ateityje, ir bite.

2. Tikroviški Žuvų Modeliavimas: išvaizda dirbtinės žuvys priima 3D spausdinimo technologija, kurios atrodo labai realus, išlaikyti kačiukai domisi ir bendrauja realiu laiku, sumažinti nuobodulio ir vienatvės privatumo didinimo technologijas.

3. Geras Medžiaga: Pagaminti iš medvilnės ir trumpas pliušas, minkštos tekstūros, JIS negali pakenkti katės letenėlių.Labai tinka kramtymas, kramtyti ir kicking, miega.

4. Šiltas Patarimas: Jūs galite žaisti su žaidimo meškere, ji yra amžina žaislas-tai lengva įkrauti per USB kabelis, jums nereikia toliau, pakeiskite bateriją.

5. Platus Pritaikymas: Į plakimo žuvis saugo jūsų katė užimtas, net kai esate toli, o tai labai tinka kačių, įvairaus amžiaus-nuo kačiukai vyresnio amžiaus, galite pridėti katžolių žuvų pilvo, kad katė jaučiasi susijaudinęs ir laimingas.

Techniniai duomenys:

Dydis: apie 30cm/11.81 colių

Medžiaga: medvilnės pliušas

Įkrovimas: USB

Tinka: katės ir kiti gyvūnai, tiek patalpose ir lauke.

Pakavimo Sąrašas:

Elektros Žuvies*1

Pastaba:

1. Dėl skirtingų gamybos partijų, stilius gali būti atsitiktinis!

2. Dėl problemų, apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten bus tam tikri nuokrypiai produkto, prašome suprasti.

Yra Protingas Prietaisas No
Įkrovimo USB
Drop laivyba Parama
Tipas Elektros modeliavimas žuvys
Tipas 1 katė žaislas
Žaislai Tipas Kramtyti Žaislus
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga medvilnės pliušas

Panašūs produktai