AMTER I200 TWS Belaidžio "Bluetooth" Ausinės Touch Kontrolės Sporto Ausinių su " QI "Belaidžio Įkrovimo Headset for Smartphones"

€12.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: didelis ausinių atveju, bem "bluetooth" ausinių, insma garsiakalbis, belkin cable, naujovė technologija, hat vaizdo žaidimai, "bluetooth" auksas, ausinės ausinės maitinimo bankas, "bluetooth" headphon, belaidžio headphon.

AMTERBEST I200 TWS Belaidžio "Bluetooth" Ausinės Touch Kontrolės Sporto Ausinių su " QI " Belaidžio Įkrovimo laisvų Rankų įranga PK I12 Telefonai Funkcijos 1. Atskiras naudoti Kairės ausinės ir Dešinės ausinės, be jokių atjungti ar garso sumažinti iš rankų įranga 2. belaidžio įkrovimo 3. Smart touch Control 4. Patobulintas bass/garso kokybė 5. Super bass 6. Auto power on 7. Auto power off 8. Binaural ragina 9. Ankstesnę dainą, Kitą dainą, 10. Muzika kartą 3.5-4 valandas Specifikacija 1. smart sense " ("in-ear aptikimo): išimkite ausines, muzikos pristabdytas ar pareikšti ausines, muzikos start 2. pop-up windows) 3. pop-up langą, parodyti: 4 realus baterijos parodyti 5. Atskirai naudotis erphone liko teisę ausinės 6. Bakstelėkite kontrolės, kaip Originalius 7. Enhanced audio / bass kokybės 8. Auto power on / Auto power off 9. Binaural ragina 10. Ankstesnės dainos (bakstelėkite 3 kartus kairėje ausines), Kitą dainą (bakstelėkite 3 kartus į dešinę, ausinių) 11. Skambinkite Siri (bakstelėkite 2 kartus į kairę ausinių) Pakavimo Sąrašas: 2* Mini "Bluetooth" Ausinės 1* Įkrovimo dėžė, 1*USB Įkrovimo Kabelis 1*Naudojimo Instrukcija 1.Mes laivas į jūsų www.restapa.lt adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų www.restapa.lt adresas yra teisingas prieš jums mokėti. 2.Prekės bus pristatomi per 1-3 darbo diena, kai mes gavome mokėjimo. 3.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių; Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkinių Patirties,Prašome susisiekti su mumis ir gauti sprendimą prieš jums nuspręsti palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, Mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas už jus kuo greičiau,ačiū!Mes teikiame geriausias paslaugas, mes galime padaryti, sukelti grįžtamąjį ryšį ir yra tai, ko mes siekiame.Mūsų darbo laikas:Pekino laikas:pirmadienį-penktadienį 8:00 iki 6:00 pm. · Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami atsiųsti mums bet kokia informacija.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau. · Mes labai vertiname jūsų TEIGIAMUS atsiliepimus.Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus .Mes padarysime viską, kad išspręsti savo problemų, Mūsų komanda yra su surinkimo mokslinių tyrimų, gamybos, skirstymo ir aptarnavimo.Tikėtis, kad prekių kokybė vis dar apie kainą, aptarnavimą po pardavimo.Mes visi liks viduryje eiti kartu pranašumo pozicijos, nekilnojamojo pasiekti ream klientų pasitenkinimą.Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų ir gerų išsamių pardavėjas reitingų po to, kai gavote mūsų paketą ir patenkintas.Kaip jums žinoma, kiekvienas pardavėjas sunkiai dirba už teigiamus atsiliepimus.Ir, jei turite bet kurį klausimą, su jūsų pirkti ar jūs nepatenkintas prekės, nereikia imtis jokių veiksmų, kaip atviras atveju eBay ar PayPal prieš susisiekdami su mumis .Tai bus mūsų tarpusavio trūkumas, ir jūs galite tiesiog nukrito laisvai susisiekti su manimi ,100 % Pasitenkinimas Garantuotas.

Modelis 4 Belaidės Ausinės
Linijos Ilgis 0Nonem
Kodekai AAC
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Sertifikavimo CE
Parama Atminties Kortelės No
8 modelis belaidžių ausinių
Modelio Numeris i200 "Bluetooth" laisvų Rankų įranga
Modelis 1 "Bluetooth" ausinės
Vocalism Principas Hibridinė technologija
Komunikacijos Belaidžio
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Silikono
Savybės Su Mikrofonu
Skaičius Vairuotojai 1
Dažnių Diapazonas Diapazonas 24 - 4800Hz
Paketų Sąrašas Įkrovimo Kabelis
Su Mikrofonu Taip
Funkcijos 2 Pervardyti
Paramos PROGRAMĄ No
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Yra bevielis Taip
Maksimali Galia 10 mw
6 pavyzdys Belaidžių ausinių
Atsparus vandeniui Taip
Kištuko Tipas Linijos Tipas
Modelis 3 "bluetooth" laisvų rankų įranga
Įkrovimo Būdas Įkrovimo atveju
Vairuotojas Skersmuo 5mm
Funkcija Sportas
Bendras Harmoninis Iškraipymas 5%
funkcija 5 Touch kontrolė
Garso Valdymas No
Kilmės KN(Kilmės)
"Bluetooth" Versija 5.0
Magnetas Tipas Kita
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Jungtys Žaibas
7 modelis "bluetooth" ausinių
Modelis 2 Bevielės ausinės
Atsparumas
5 pavyzdys "Bluetooth" ausinių
Funkcija 1 GPS
Jautrumas 122±3dB
Stilius Ausies Kabliuko
Funkcija 4 Ausų jutiklis
funkcija 3 "Qi" Belaidžio Įkrovimo
Earcups Tipas Uždaromos
Valdymo Mygtukas Taip
Prekės Pavadinimas AMTERBEST

Panašūs produktai