Saulės skydelis, WiFi Kamera, 1080P Full HD IP65 Lauko dviejų krypčių garso SD kortelę PIR judesio aptikimo naktinio matymo saulės kameros WiFi

€62.30

-22%

€80.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: skambinti namo, belaidžio doorbel, varpas su kamera, bell wireless, doorbel wifi, kamera durų, bell durų belaidžio, tuya video, kamera doorbel, skambinti vandeniui wifi.

100% Viela-Nemokamai su Saulės Energijos Skydelis

100% Laidus, Nemokamai, dizainas, 2,4 GHz WiFi ir veikia savarankiškai.Ne viela, reikalingos elektros energijos ir ryšių.

1080p Full HD

Gauti aiškesnius ir ryškesnius vaizdus ar vaizdo įrašus, kaip 720p vaizdo kameros.Jums patiks bettery vaizdo kokybę su ši baterija fotoaparatas

Super mažos galios sąnaudos, ilgas laukimo

Prijunkite fotoaparatą prie mūsų Saulės baterijomis ir ji bus gauti non-stop galios visą dieną ir visą naktį.Jūs galite lengvai padėtį, atsparus oro, saulės skydelis, siekiant padidinti saulės spindulių poveikio.Mūsų saulės skydelis išsaugoti jums problema įkrovimo kameros rankiniu būdu.

PIR Judesio Jutiklis

Featuring 100° įstrižainės stebėjimo kampas ir labai jautri PIR, judesio jutiklis, fiksuoja žmogaus judesius beveik be netikrų pavojaus signalų beveik be netikrų pavojaus signalų.

Super Aišku, Naktinio Matymo

Su infraraudonųjų SPINDULIŲ naktinio matymo, kamera gali padėti jums aiškiai pamatyti net visiškoje tamsoje.

Peržiūra su platesnio kampo daugiau informacijos

Visus nufotografuotus judesius į SD Kortelę

Į SD kortelę, bus įrašyti, kai judesio aptikimo suaktyvinamas.Fotoaparatas bus pabusti per 0,8 s po judesio aptikimo suaktyvinamas.Jei SD kortelė pilna, jis bus automatiškai padengti senas video.

Matyti, Girdėti ir Kalbėtis su Jūsų Pasaulyje

Girdėti, kas vyksta viduje/už jūsų namų ir atgal kalbėti tik su touch!Su built-in mikrofono ir garsiakalbio, galite bendrauti su savo seniems, vaikams, auklės, augintiniai, ir t.t., ir įspėti žodžiu, bet nekviestas, net tada, kai esate už tūkstančių kilometrų.

Nuotolinio Peržiūra, bet Kuriuo metu, iš bet Kur

Nesvarbu, kur esate, galite nuotoliniu būdu prieiti prie fotoaparato pamatyti live transliacijos ir likti prisijungus.Nuotoliniu būdu peržiūrėti fotoaparato mūsų nemokamą Programėlę ant savo išmaniųjų telefonų, tiek " iOS " ir "Android"

Taikomas kelis kartus

Tai vieta, kur laisvai.Ne tinklo arba elektros laidas, nr. gręžimo ir nr. realizavimo reikia.Remiantis 2.4 GHz WiFi ir veikia savarankiškai.Jūs galite patalpinti jį bet kur, kur jūs norite, jis tinka Sodui, Ganyklų, Sodų, Prekybos Centruose, turguje ar Gatvėje ir t.t

Produkto Specifikacija

Aukštos kokybės Mono-kristalinė saulės baterijomis.

Kaip įdiegti

Lengva įdiegti

Garantija

Mes suteikiame 12 mėnesių garantija visiems produktams, bet vienetas, kuris įrodo defektais, garantijos laikotarpiu produktas bus remontuojami nemokamai dalių arba pakeisti.O vartotojas turi būti atsakingas už visus krovinių gabenimo įkainiai .Garantija neapima jokių atsitiktinių, atsitiktinių ar pasekminių nuostolių, kylančių iš pirkimo.

Apie Siuntą:

1.Paprastai, mes išsiųsti prekes per 3 darbo dienas po apmokėjimo tikrina www.restapa.lt. 2,Jei jums pasirinkti, express siunta, ir jūsų adresas yra apibrėžta kaip nuotolinio valdymo srityje, Fedex /DHL/TNT/EMS, jums reikia papildomai mokėti $35 nuotolinio laivybos mokestis.Arba prašome suteikti mums naujų kitą adresą, kad nėra nuotolinio valdymo pultelio. 3 patikrinkite,ar jūsų adresas ir kontaktinis numeris yra teisingas,ypač patikrinkite savo pašto kodas ir miestas yra teisinga informacija.

Apie Atsiliepimą:

Mes norėtume žinoti, mūsų kliento patirtį su mūsų naujų technologijų produktų, todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbu mums, mes galime pakeisti mūsų produktus, pagrįstus jūsų atsiliepimų, jei reikia.Jei galite įvertinti mūsų 5 žvaigždučių, mums bus labai dėkingas jums!Tuomet, jei yra problema su produkto, prašome susisiekti su mumis iš karto prieš jus taikyti ginčo ar įdėti neigiamų atsiliepimų,Mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti bet kokią problemą, ir kad atitiktų jūsų poreikius.labai ačiū !

Tipas IP Kameros
Įrengimas Normalus
TF Kortelė 32G TF Kortelė
Palaikomos Operacinės Sistemos No
Sienos Laikiklis Pusės
Ryšiai IP/Tinklo Belaidžio
Sertifikavimo FCC
Maitinimo Šaltinis Normalus
spalva Balta
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Maitinimo Šaltinis(V) 5V
Technologijos Centrinis
Kilmės KN(Kilmės)
IR Atstumas(m) 15
Stilius Bullet Fotoaparatas
Aukštos Raiškos 1080P(Full-HD)
Prekės Pavadinimas Yiroka

Panašūs produktai