Naujas Paprastas Kūrybos Plastiko Lentelė Kosmetikos Makiažas Šepetys Talpinimo Lūpų Teptuku Laikiklis Laikymo Dėžutė Makiažo Įrankių Priedai

€5.30

-52%

€11.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: du kartus pabaigos lūpų linijinės, crystal vonios šepetys turėtojas, mados makiažas organizatorius, blizgučiais makiažas turėtojas, offic lentelė, stiklo įrankiai, makiažo teptukai, makiažo šepetėlių rinkinys dėžutėje, makiažo šepetėliai turėtojas lauke dekoratyvinis, įrankių dėžės, rotaring lūpų organizatorius.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Kosmetikos Laikymo Kasetė Medžiaga: aukštos kokybės PS Įpakavimas: kartono Pakuotės dydis: 13.5*13.5*14 cm Svoris: 158 g Sąrašai: 1 * Sandėliavimo barelį

Savybės:

*1. Elegantiškas spalvų ir unikalių šešiakampės prizmės formos, sujungti į šou, mados ir paprastumo. *2. Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės PS, patvarus ir lengva valyti.Ji turi privalumų, kad, palyginti su stiklo laikiklis, laikiklis nėra lengva sugadinti; Ir nebus rūdžių kaip ir metalo medžiagų. *3. Jis gali būti naudojamas kaip rašiklio laikiklis.Laikymo organizatorius gali saugoti ir tvarkyti įvairius makiažo šepetėliai ir raštinės reikmenų, tokių kaip plunksnakočiai, pieštukai, valdovų ir kt. *4. Produkto dydį 11.5 * 11.5 * 12 cm, užtikrina, kad jis nebus užimti daug vietos, Tai labai tinka įdėti į lentelę. *5. Laikiklis yra pagamintas iš 3 šešiakampės prizmės su skirtingų aukščių.Ši konstrukcija leidžia jį lengvai galite peržiūrėti ir gauti tai, ko jums reikia, ir ji taip pat daro juos atskirai ir aiškiai.

Pastabos:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą. 2.Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Technics Blizgus
Apkrovos NĖRA
Naudoti Įvairenybės
Funkcija Įžuvinti
Modelio Numeris JJ2023713
Formos ROUND
Medžiaga PS
Specifikacija 13.5 * 13.5 * 14cm
Grotelės Kiekis 1
Produktas Biuro Organizatorius
Tipas Dėklai & Dėžes
Stilius Modernus

Panašūs produktai