SNAPTAIN SPE10M 2.7 K Camera Quadcopter Sulankstomas GPS FPV Drone su HD Vaizdo RC GPS Auto Grįžti Tranai Pradedantiesiems Suaugusiems

€97.08

-46%

€179.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dt rc valtis, swellpro splash drone 3 valdymo, rc sunkvežimių, gp tracker, ranka sonic, quadcopt, tiek ph2, kamera 4k 2, fpv variklis, vaizdo kamera.

SNAPTAIN SPE10MQ Sulankstomas GPS FPV Drone su 2,7 K Camera Suaugusiems UHD Live Video RC Quadcopter GPS Auto Grįžti Pradedantiesiems

charakteristika:

2.7 K Motorizuotas vaizdo Kamera、GPS Auto Grįžti Namo、5G WiFi FPV Transliacijos、Sekite Mane、vertos、Taškų、Protingas Geofence、Begalvis Režimas、Viena Pagrindinių kilimo/Žemės、Sulankstomas Dizainas

2.7 K HD kamera drone : su 110° FOV 90° reguliuojamas 2.7 K kameros ir 5G "Wi-Fi" tran smission, snatpain SPE10MQ drone suteikia jums itin ryškus ir švarus nuotraukas (3840*2160) ir video (2976*1680@25fps) iš beveik 1000ft toli.Dabar, pradėti tyrinėti pasaulį Nuo eagle-eye perspektyvos.

Smart GPS padėties nustatymo + auto grįžti : built-in GPS sistema, drone prisimena HomePointe.Realaus laiko duomenų apie skrydžio aukštis ir atstumas, greitis yra visų matomas programą.Ir jis sugrįžta automatiškai, kai baterija yra maža, signalas prarandamas arba paspaudžiate vieną mygtuką return.Jūs niekada prarasti tranų.

Daug funkcijų, begalinis smagu : drone gali būti puiki fotografija įrankis.Featuring sekite Mane režimu, lankytina vieta, taškų ir objekto kelio, jis išlaisvina savo rankas ir leidžia jums sutelkti dėmesį į kūrybinės vaizdo turinys.Jūs netgi galite pridėti pasakojimą filmuojant vaizdo įrašus.Patraukti jį ir filmų savo nuotykius arba laimingų akimirkų.

Lengva išmokti : ji leidžia jums pritaikyti skrydžio atstumo apribojimas pradedantiesiems režimas, todėl ji negali skristi toli, kol gausite pakabinti jį.Įrengta viena-raktas kilimo/land/grįžti, auto nemenka, begalvis režimas ir 3 greičių jungiklis, jis yra super draugiškas naujokai.

Sulankstomas + įkraunamos : tiek tranų ir valdiklis yra sulankstomas ir įkraunamas, todėl įrenginys Super portable.Jokių papildomų baterija, reikalingos vadovui.Ir didelės talpos 1500mAh drone baterijos siūlo jums iki 16 minučių skrydžio.Tiesiog eiti ir smagiai!

Specifikacijos:

Gaminio Matmenys:x 13.8 12.4 x 2.4 cm

Prekės Svoris:9.6 svarų

Baterijos:1 Ličio Polimero baterija, reikalaujama. (pridedama)

Variklis:1020 Coreless

Reguliavimo Diapazonas:≤300 m

FPV Diapazonas:≤300 m

Maksimalus Skrydžio Santykinis Aukštis:120 m

Skrydžio Trukmė:≈16 min

Krovimo Trukmė:≈2,5 val

"Wi-Fi": 5G

Foto Rezoliucija:3840 x 2160 (mobiliojo prietaiso)/2976 x 1680 (microSD kortelė)

Video Rezoliucija:1920 x 1080@25fps (mobiliojo prietaiso)/2976 x 1680@25fps ("microSD" kortelę)

Nuotraukų Formatas:JPG

Vaizdo Formatas:MP4

Saugojimas:saugoti, kad mobiliojo prietaiso ir "microSD" kortelės (palaiko iki 128G)

Mobile App Reikalavimai:Android 4.4, o vėliau, " iOS " ir vėliau 9.0

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Dėl savo saugumo, prašome būtinai perskaitykite visas instrukcijas prieš operaciją.Prašome naudoti produktą pagal tvarkos ar taisyklių, jūsų regionuose.SNAPTAIN negali būti atsakingi už bet kokius illegable veikla sukelia/šio produkto.Neskirta vaikams iki 3 metų, dėl mažų dalių, įtraukti.

Svarbi pastaba:

Kai gausite paketą, jei manote, kad baterija yra patinę, nenaudokite jo ir kreipkitės į mus iš karto! ! !

SD Kortelės Lizdas/Įkrovimo Nuotolinio/Nešiojamieji Paketas

Įrengtas "Micro SD" kortelės lizdas, drone gali užtrukti SD korteles (FAT 32 formate) iki 128GB, galima saugoti didžiulį aukštos kokybės nuotraukas ir vaizdo įrašus.

Jokių papildomų AA baterijos, reikalingos vadovui.USB kabelis yra viskas, ko jums reikia.Mokestis už 50 minučių ir smagiai 10 valandų.

Telefono laikiklis palaiko telefonai su pločio per 3 cm.

Jokių Papildomų Lagaminas Reikia.Originalioje pakuotėje gali būti naudojama saugoti ir vežti tranų.Ir su putotas trinkelėmis supa, drone bus puikiai apsaugotas.

2.7 K Motorizuotas Vaizdo Kamera

2,7 K ultra HD " vaizdo kamera fiksuoja nuotraukas ir vaizdo įrašus su aukštos ištikimybės.Kameros kampas yra 90° reguliuojamas tiesiogiai per valdiklis, kurios atitinka įvairių reikalavimai įvairių fotografavimo tikslais.

GPS Auto Grįžti Namo

Jūs visada galite patikrinti savo poziciją iš App, ir jis grįžta teisę grįžti ten, kur ji pakilo iš automatiškai, kai baterija yra maža, signalas yra pamestas ar jūs paspauskite grįžties klavišą.

5G WiFi FPV Transliacijos

5 ghz Belaidis ryšys užtikrina didelio greičio realaus laiko vaizdo perdavimo su zero latency, net ir tada, kai drone 1000ft toli danguje.Ir balso funkcija leidžia garso turi būti registruojami, kartu su video.

Sekite Mane

Drone galite sekti jums individualų atstumas ir su fotoaparato nukreipto į tave.Bandykite įrašyti savo bėgimas ar dviračiais, ar net šalies video su šiuo Follow Me funkcija.

Lankytinos vietos

Pasirinkti punktą ir nustatyti reikiamą orbitos aukštį ir spindulys, galite gauti visų pusių ekranas vaizdo iš jūsų domisi punkte, arba būti pasaulio centre.

Kelio taškai

Tiesiog bakstelėję ant žemėlapio norėdami nustatyti keletą pagrindinių vietų, jūs galite turėti drone skristi straightly po individualų kelią, atleidžiantis savo rankomis ir protu.

Pažangi Geofence

Pilotams, kurie dar nėra pasiruošę didesnis ir kuo toliau skrydžio, tai drone bus vėl jus apsaugos geofence, kuri riboja jo skrydžio atstumas ir aukštis, apsaugoti jį nuo plaukioja yra per toli.

Begalvis Režimas/ Vienas Pagrindinių kilimo/Žemės

O tranų yra per toli, ir jūs negalite pasakyti, kryptį, tiesiog pasukite begalvis režimą ir iš naujo apibrėžti galvą ir uodegą.Puikus planas B autoritetą.

Objektyvo FOV 110 laipsnių
Nuotolinio Valdymo Pultas Taip
Modelio Numeris SPE10MQ
Savybės Nuotolinio Valdymo Pultas
Matmenys 27*24*8cm
Darbo Dažnis 5G
Prekės Pavadinimas SNAPTAIN
Įspėjimas Žr. informacijos puslapyje
Produkto Sertifikatas RAUDONA ROHS, FCC UL1642
Įkrovimo Įtampa 5V
Tipas SRAIGTASPARNIS
Sertifikavimo CE
Baterijų 1
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius > 3 metų
Brūkšninis kodas Taip
Nuotolinio Valdymo Atstumas 230m
Vaizdo Raiška 2976x1680
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Skrydžio Laikas 16min
Valdiklis Baterijos Reikia
Aerofotografija Taip
Įkrovimo Būdas USB Įkrovimas
Paketas Apima Naudojimo Instrukcijos
Medžiaga ABS
Vaizdo Rezoliucija 2976x1680 25fps
Gaminio Matmenys 13.8 x 12.4 x 2.4 cm
PTZ tipas vairo pavara PTZ
Padėties nustatymo sistema GPS
Garantija 1 METAI
Įkrovimo Laikas 150mins
Žvakės Tipas Be kištuko
Variklių parametrai tuščiaviduriai taurės 1020

Panašūs produktai