Universalus Profesionalus Vakuuminis Kuro Karbiuratorių, Synchronizer Rinkinys, Rinkinys, Skirtas Motociklas Automobilių remonto įrankiai

€29.42

-19%

€36.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kraftool atsuktuvas, autool kuro matuoklis, forma vakuuminio, maitinimo zondas, karbiuratorių vakuumo matuoklis, turbo dulkių testeris, auto testeris, nešiojamų kuro dulkių karbiuratorių, synchronizer, nustato profesionalūs įrankiai, baterija ryobi.

Savybės:

- Oro srauto reguliavimas yra tvarkomi adata ir saugos vožtuvai vietoj rankenėlės. Rinkinys ateina su pelėsių saugojimo atveju. - Siūlome jums testeris su 4 vakuumo laikrodžių sinchronizavimui. - Šis rinkinys leidžia jums sinchronizuoti vertės 4 karbiuratoriai, taip pat koreguoti ar nustatyti jas. - Kiekvienas daviklis turi savo individualų amortizavimo kontrolė ir kalibravimas kontrolės. - Tinka automobilių su dulkių matavimo ryšį. - Bandymus-tiek mechaninių ir elektrinių kuro siurblių, ir tikrina susidėvėjusias ar brokuotos detalės, kuro siurblys ir dulkių sistema.

Pakuotė

- 4 pcs3-1/2" synchronizer gabaritai su fiksuota plokštelė (vakuumas) - 4 guminiai vamzdeliai 8x5x750mm - 4 Vamzdžiai pratęsimo 3.9x52mm ir 4-ių vamzdelių 3.9x122mm - 8 Vamzdžiai, kūgio tipo jungtis 8x40mm - 4 Vamzdžiai 10x53mm ( M6x0.75) - 4 Vamzdžiai 10x60mm ( M6x1.0)

Prašymas Automobilių Remonto Įrankiai
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Išbandyti Priemones,

Panašūs produktai