Juodojo Aukso Mėnulio Fazės Sienos Kabo Boho Namų Prašmatnus Mėnulis Girliandą Dekoro Kabantys Papuošalai Veidrodis Sienų Apdailai namų dekoro miroir

€3.03

-34%

€4.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vroom sienų apdaila, boho kilimas, boho papuošalai, boho dekoras namuose, cukraus thrillz, amžiaus hipių dekoras, miracullum sienų lipdukai, macram, boho dekoras, juoda moterų.

Aprašymas:

✔ Unikalus Dizainas: Įkvėpė visą persirengimo procesą "etapo metu mėnulis".Kabo jis sukuria komfortą ir gamtos gyvenimo savo gyvenimo erdvę, suteikia jums jausmas atsipalaiduoti po pabrėžė darbą.Gražus ornamentas prideda skiriamąjį nuojauta namuose.

✔ Mėnulis sienos kabo yra puikus papildymas jūsų namuose.Tai boho namų dekoro sienos kabo.Geriausios dovanų idėjos jūsų šeima ir draugai dėl Kalėdų, Naujųjų metų, ar Namas atšilimas, mokyklos Baigimo, Jubiliejaus ir dar daugiau.

✔ Atrodo elegantiškas ir gražus, kai jis kabo ant sienos ar kaip fonas.Puikiai, kaip dekoratyvinis kabinti už kambarį, miegamojo, biuro, bendrabutyje.Tai daro puikus papildymas kabinti ant sienos, lentynos, bedpost, veidrodžiai, židinys, langų ir daugiau.

✔ Medžiagų: Metalo grandinės + aukštos kokybės akrilo lakštai, juoda/aukso neprivaloma lengva įdiegti ir pakabinti ant sienos.

✔ Dydis: Bendras ilgis grandinės yra 105cm.

Techniniai duomenys:

Įkvėpė visą persirengimo procesą "etapo metu mėnulis".Kabo jis sukuria komfortą ir gamtos gyvenimo savo gyvenimo erdvę, suteikia jums jausmas atsipalaiduoti po pabrėžė darbą.Gražus ornamentas prideda skiriamąjį nuojauta namuose.

Pakuotė:

1*Papuošalai

Stilius Europa
Kilmės KN(Kilmės)
Dropshipping,didmeninė prekyba Parama

Panašūs produktai