HUBSAN ZINO PRO Tranų-RTF RC Quadcopter 4K UHD Kamera, 3-Ašis Gimbal 4KM Skrydžio Atstumas GPS FPV 5G WiFi aerofotografija Žaislai

€257.41

-50%

€514.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rc sunkvežimių, gp tracker, quadcopt, gimbal išmanųjį telefoną, žaidimas nešiojamas kompiuteris, Brushless, vmi se x8, fpv rėmelį, vaizdo kamera, drone profesional.

Produkto Raktiniai Žodžiai:

GPS Drone, HUBSAN ZINO PRO Quadcopter, HUBSAN Quadcopter, nuotolinio valdymo 4K vaizdo Kamera drone, pažangių drone, 4k vaizdo kamera drone, FPV drone, FPV Quadcopter, 4K HD Drone, Quadcopter su HD Kamera, HUBSAN GPS Quadcopter, automatinė HD kamera, drone, HD kamera quadcopter, sulankstomas drone, mini FPV drone, automatinė grįžti drone

HUBSAN ZINO PRO Quadcopter - RTF RC Drone Quadcopter, 4K UHD Kamera, 3-Ašis, Gimbal, 4 Km Skrydžio Atstumo, GPS, FPV 5G "Wi-Fi"

Puikus kompanionas kiekvieną drone mėgėjų, ir trokštantis oro videographer!

1. Pakeisti būdą, jums pažvelgti į pasaulį su HUBSAN ZINO PRO Quadcopter, kad leidžia jums imtis premium ir aukštos kokybės vaizdo įrašus ir nuotraukas į kiekvieną parametrą.Tai paprasta ir nešiojamų quadcopter su pasirengę skristi versija yra sudėtinga skraidymo aparatą, kuris apima atstumas 4 km su skrydžio laikas 23 minutes.Iš tiesų tai yra žaidimas keitiklis į fotografijos pramonėje.

2. HUBSAN Quadcopter su HD kamera siūlo FPV – pirmojo asmens žiūrėjimo parinktį (HD "Wi-Fi" vaizdo perdavimo), kuri leidžia jums ištirti visas paeiliui, ir posūkiais iš piloto perspektyvos.Tai quadcopter su nuimamu lęšis gali būti lengvai įrengti filtrus.

3. Skirtingai nuo kitų drone vaizdo fiksavimo prietaisų, HUBSAN 4K HD drone funkcijų vizija pagalbinė nusileidimo, kuris užtikrina, tiksliojo tūpimo pagal sklandė virš taikinio.Šis GPS drone automatiškai ieško prijuostė ir tiksliai atsistos ant jos.Jo gebėjimas naršyti su dideliu stabilumo daro, kad tai yra patikima kito lygio aerofotografija.

4. Nereikia nervintis apie nutolimas, nes ZINO PRO nuotolinio valdymo drone yra įrengta linija skristi režimą, kuris padeda išlaikyti tranų tiesus kelias.Jūs galite tiesiog nustatyti parametrus kampo, atstumo ir greičio – pradėti su linija skristi režimu.Kuo parametrai yra nustatyti, drone bus perkelti į kryptis.Jums kontroliuoti greitį, kad gauti norimą video/nuotraukas.

5. Mūsų nuotolinio valdymo 4K vaizdo kamera drone, su 700 gramų plaukioja svoris, funkcijų skrydžio valdymo saugia ir mažos galios saugia režimu.Tai veikia net tada, kai ryšys nutrūksta, tarp siųstuvo ir imtuvo, ar yra atsitiktinio atsijungimų iš valdiklio.

Patogi Quadcopter Drone už Neprilygstamas Kino Kadrus ir Profesinės Videografijos

HUBSAN ZINO PRO Quadcopter yra paprasta naudoti.Sulankstoma struktūra tampa kompaktiška ir nešiojamieji—atitinkamai už profesionalų ir mėgėjų fotografijos.Su 4K vaizdo kamera quadcopter, kino kadrų tampa lengviau šaudyti.Ji yra įrengta su orbita funkcija, kuri leidžia jums skristi į tranų į nustatytą orbitą.Jūs tiesiog nustatyti centro tašką ir leisti, kad tranų į užveskite pelės žymeklį į kelią—jūs visada gauti geriausią įmanomą nuotraukas!

Taigi, gauti savo rankas ant šio AUTOMATINĖ HD KAMERA DRONE patirti kitą lygį aerofotografija!

Paprasta ir Nešiojamų RTF Drone) su "Ultra HD" 4K vaizdo Kamera, skirta aerofotografija

Manau, kad nieko už mūsų ZINO PRO 4K HD drone, kai jis ateina į oro fotografija.Jis leidžia jums imtis unikalus kino kadrų reikiamą aukštį, o suteikdama jums daugiau perspektyvų tyrinėti.ZINO PRO leidžia be vargo įrašyti įspūdingas vaizdas į 4K Itin Aukštos raiškos ir 1/3-inch sensor su A12S chip.Ką dar galėtumėte prašyti!Jūsų oro filmuotą medžiagą į 4K drone su pažangių funkcijų, bus stulbinantis.

Maksimalus Signalo Diapazonas 4 Km Su Skrydžio Laikas 23 Min

ZINO PRO HD kamera quadcopter su brushless motors " yra pasiruošę keliauti atstumas 4 km nuo tos vietos pradžios.Užfiksuoti grožį, bet kraštovaizdis su kelias-iųjų reguliavimo diapazonas ir skrydžio laikas 23 minutes.Su šio neįtikėtinai skrydžio nuotolio ir protingas skrydžio baterijų sistemą, dabar galite užfiksuoti kadrai didesnį aukštį ir atstumą.Automatinis grįžti namo ir skrydžio kontrolės saugia režimą kartu su mažos galios saugia funkcija reiškia geriausią šiuolaikinio aerofotografija—nėra nieko geriau ten!

Vizija Pagalbiniai Iškrovimo Režimu Tikslumo nusileidžiant į Norimą vietą

HUBSAN ZINO PRO tranas turi viziją, pagalbiniai nukreipimo funkcija, kuri užtikrina tikslaus tūpimo be jokių išimčių.Šis tranas sužino, prijuostė automatiškai sklandžiai iškrovimo.Ji tvyro virš vaizdo tikslą ir žemių tiksliai pasirinktą poziciją su stabilumo.

Užfiksuoti Kiekvieną Akimirką su Vaizdo Stebėjimas

Užfiksuoti momentai ir judesius su kita įdomi funkcija, kad quadcopter—taip, mūsų quadcopter yra VAIZDO STEBĖJIMO funkcija!Tai daro drone, gebanti formuoti ir taip nustatyti tikslą.Galite nustatyti parametrus, tegul drone paskui jus ir jūsų judesius, siekiant gauti, kad puikus kino fotografiją ir, žinoma, tai reiškia, kad daugiau dramos nuotraukų, vaizdo įrašo taip pat.

Pakuotė:

Priedai Viena Baterija, be Saugojimo Krepšys Viena Baterija su Saugojimo Krepšys Dvi Baterijas su Saugojimo Krepšys Trys Baterijos, be Saugojimo Krepšys Orlaivio x 1 Protingas Skrydžio x baterija 1 x 1 x 2 x 3 HT016 Nuotolinio valdymo pultelis x 1 Sraigtus (nustatyti) x1 x 2 x 2 x 2 Sraigtas Sraigtai (nustatyti) x 1 x 2 x 2 x 2 Gimbal Raštas x 1 Varžtas Vairuotojas x 1 AC Adapteris x 1 Balanso Įkroviklis (JAV, bus ateiti su adapteriu) x 1 USB Įkroviklis Orlaivių x baterija 1 USB Įkroviklis siųstuvo baterijos x 1 RC Kabelis (Šviesos-ning jungtis) x 1 RC Kabelis (standartinis Micro USB lizdas) x 1 RC Kabelis (USB Tipas-C jungtis) x 1 Vartotojo Instrukcija x 1 Hubsan Nešiojamas Krepšys / x 1 x 1 x 1 RC ratai įkroviklio Laidą (15V) / x 1 x 1 x 1

Kilmės KN(Kilmės)
Variklis brushless variklis
Garantija NO
Maitinimo Šaltinis elektrinis
Valdymo Kanalai 12 Kanalo & Aukštyn
Nuotolinio Valdymo Atstumas 4km
Nuotolinio Valdymo Pultas Taip
Tipas SRAIGTASPARNIS
Amžius > 14 metų
Savybės Nuotolinio Valdymo Pultas
Įkrovimo Įtampa 11.4 V
Valdytojas Režimas MODE2
Paketas Apima Naudojimo Instrukcijos
Aerofotografija Taip
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Prekės Pavadinimas hubsan
Valdiklis Baterijos 3.7 V 2600mAh
Modelio Numeris zino pro
Medžiaga Metalo
Skrydžio Laikas 23 min
Žvakės Tipas Kaip Rodyti
Matmenys 304.6*252.4*90mm (Išskleisti)
Įkrovimo Laikas apie 180 Minučių
Įspėjimas NO

Panašūs produktai