Naujas "europa 2020" LED Belaidžiai dviračių vest 20L MTB dviračio krepšys, Saugos LED Posūkio Signalo Lemputė Vest Dviračių Atšvaitais Įspėjimo Marškinėliai su remo

€4.90

-34%

€7.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: atspindi liemenė, ciklo led liemenė, wilier, kuprinė liemenė, dviračio šviesos liemenė, rc remo, modelis atspindintis krepšys, dviratis atveju, liemenė moterims, led saugos liemenė.

Naujas "europa 2020" LED Belaidžiai dviračių vest 20L MTB dviračio krepšys, Saugos LED Posūkio Signalo Lemputė Vest Dviračių Atšvaitais Įspėjimo Marškinėliai su remo

Savybės:

*1. Aukštos kokybės atspari vandeniui medžiaga, su atsparumu vandeniui, ir veiksmingai užkirsti kelią lietaus.

*2. LED nuotolinio įspėjimo kuprinė yra kaip eismo signalas; kai norite į kairę arba į dešinę arba sustabdyti, atitinkamas signalas bus išsiųsti per nuotolinio valdymo pultą.

*3. Nepriklausomai nuo to, dieną ir naktį, jojimo šviesa primins žmonės aplink, taip, kad jums būtų saugiau.

*4. Mobiliojo ryšio nuotolinio valdymo pulto dizainas, paprastas ir kompaktiškas, lengva naudoti.

*5. Tai yra 4 LED signalus: kairėn, dešinėn, pirmyn, stabdyti, posūkio signalai su avariniu signalu primins, kad vairuotojas išlaikyti atstumą.

*6. Paprasta naudoti, saugus, stilingas stiliaus ir unikalia išvaizda, kad jums išsiskirti.

*7.Vidinis sluoksnis yra Net krepšys, kuris gali turėti reikalingų daiktų

Produkto Specifikacijos:

Tinka naudoti: dviračiais, kempingas, žygiai, alpinizmas, ekskursijų, laisvalaikio dienos

Pagrindinės funkcijos: dviračiai, alpinizmas, kelionės, šviesos valdymo, indikatorių lemputės

2.4 G bevielio led signalas jojimo liemenė

Gaminio dydis: 250*250mm

Įpakavimas: nailonas

Pareigos: Posūkio rodiklis ir automobilių stovėjimo įspėjimas

Korpuso medžiaga: PC+ABS

Bendravimo metodą: belaidžio ryšio dažnis 2.4 GHZ

Valdymo atstumas: 3m

Kuprinė/Pakabukas: Neperšlampama medžiaga

Darbo laikas: 12-15 VAL.

Įkrovimo laikas: 3H (su LED indikatorius)

Nuotolinio valdymo pulto baterijos: 2xCR2032 (built-in)

Gavimo baterija: 4,2 V, 650mAh ličio baterija

Instrukcija tipas: pasukite į kairę, sukite į dešinę, į priekį, sustabdyti laukimo

Produktų Sąrašas:

1 LED indikatorius, paketas, 1 nuotolinio valdymo pultas, 1 nuotolinio valdymo kortelės laikiklį, 4 kabelinių ryšių, 1 USB laidas, 1 kopiją instrukcija

Priminimas:

1. Visos nuotraukos buvo profesionaliai ištaisyti, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų nuotraukų ir daiktų patys.Prašome suprasti.

2. Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Kindely Priminimas >>>>>>> beje, jei jums patinka mūsų parduotuvėje, Prašome įtraukti mūsų parduotuvėje, jūsų Mėgstamos Parduotuvės, Jūs galite gauti savo Naują atvykimo ir Nuolaida informaciją laiku.Didmenininkai ir mažmenininkai yra sveikintina.Didmeninė,mes siūlome nuolaida ar nemokamas pristatymas metodą, kuris trunka tik trumpą laiką atvykti.Jei esate pardavėjas ir noriu susirasti savo verslą, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti jokios informacijos apie mus, jei norite.Ką turėčiau daryti, jei aš ne gauti savo prekę?Prašome susisiekti su mumis pirmą, mes bus stebėti savo elementą.Jei sklypas buvo prarasta, nes dėl tam tikrų priežasčių, mes manau, kad per visa grąžinamoji išmoka, ar siųsti jį jums.Esame sąžiningi pardavėjas, todėl nesijaudinkite.Jei produktai turi problemų, kaip tai padaryti?Prašome susisiekti su mumis metu, mes ją išspręsti.Nepalik jokių blogų apžvalga pirma, kad negali išspręsti bet kokią problemą. **Kodėl verta pirkti iš jav??** Gamyklos pardavimo, geriausias kokybės ir konkurencinga kaina!gerai patikrinti, kiekvienas Produktas, prieš laivą iš!Q: Ką turėčiau daryti, jei mano sklypas yra sulaikyta muitinės?A: Kiekvienas šalies muitinės turi savo taisyklė, kartais jie surengs savo paketą ir tikrinti ją.Mes negalime prisiimti PVM ir papildomų pristatyti sąnaudų, tačiau mes galime suteikti sąskaitos faktūros bei priėmimo, siekiant padėti jums gauti sklypą. **Dėmesio, Rusijos Draugais** 1. Prašome įvesti savo vardą, pavardę, įskaitant jūsų vardas, antras vardas ir pavardė, kai atliekant mokėjimą; 2. Prašome įvesti savo adreso, įskaitant savo Butą Nr. Gatvė, Miesto, Regiono ir šalies.Kitaip jūsų pakete tikriausiai bus grąžinami! * Brazilijoje pirkėjas, prašome nuolat sekti savo užsakymą, kai pakuotė yra jums, reikia mokėti Brazilija po 15 BRL už savo paketą.Kartais pašte bus ne apie tai praneša jums, kad jūs turite vieną mėnesį sumokėti prieš savo paketą grąžinami. **Pristatymas** 1. Mes Laivas visame Pasaulyje, išskyrus Kiniją. 2. Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo. 3. Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.Arba ne, prašom pataisyti prieš mokėjimą.

Feature8 Vėjo
Feature7 Atsparus vandeniui
Modelio Numeris Dviračių Liemenė
Lytis VYRAI
Feature2 Nuo raukšlių
I gilet catarifrangente
B Saugos Liemenė
F gilet riflettente
Feature6 Reflective
Funkcija Reflective
Medžiaga Nailonas
Feature4 EL Mirksi
Audinio Tipas Drobė
Sportas Tipas Dviračių sportas
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
G chaqueta reflectante hombre seguridad
A chaleco reflectante
C atspindinti liemenė
E šviesą atspindintys drabužiai.
Funkcija 1 Anti-Pilling
Feature5 Quick Dry
H chalecos reflectantes de seguridad trabajo
Kilmės KN(Kilmės)
J šviesos Liemenė
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Liemenė
D chaleco reflectante seguridad
Feature3 Kvėpuojantis

Panašūs produktai