6/5/3PCS Mikropluošto stiklo veidrodis skudurėliu virtuvės rankšluosčiai valykite vyno taurė servetėlės metalo poliravimo automobilių langų valyti skudurai

€9.72

-16%

€11.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: virtuvės rpg, tdle virtuvės valymo, sporto salėje prakaitą rankšluosčiu, mikrofibros sijonai, įdėkite microfibra, medžiaga mikropluošto medžiaga, logotipas mikropluošto, medžiaga patiekalas, audinio poli, stiklo rankšluostį.

DYDIS ( Tris pasirinkimus)

S: 6PCS (30*40 CM) --- 11.8*15.7 į M: 5VNT (40*40 CM) ----15.7*15.7 L: 3PCS (40*60 CM) ----15.7*23.6 į

Mūsų glsss valymo audinys yra labai ypatinga!

Jie gaminami iš geriausių žaliavų 0.37 UM US Mikropluošto, kuris yra naudojamas šimtus mikropluošto gamintojų visame pasaulyje.Naudoti 10 kg pagrindinio pluošto verpimo iš šimtų tonų kvalifikacijos žaliavų, siekiant užtikrinti, kad nėra jokių įbrėžimų ant nuvalyti paviršiaus.Mūsų valymo servetėlės efektyviai pašalina purvą ir dėmes, ir ji taip pat turi gerą blizginimo poveikis metalinių daiktų.Taigi, mūsų valymo produktų, plinta visame pasaulyje, ką jūs laukiate?Sekite mus!

Produkto Pristatymas:

* Gamintojas:BEAR ŠEIMOS

* Produktas: Skirta Stiklo Rpg

* Dydis: 60cm*40cm 40cm*40cm 40cm*30cm

* Medžiaga:Mikropluošto

* Spalva: Tamsiai pilka,Chaki Spalvos,Pieno baltumo

* Rekomendacija: 1.purškimo vandeniu arba drėgna šluoste nuvalykite .

2.su gera nuvalykite stiklo rankšluostį.

BEAR ŠEIMOS:

Prekių ženklų, orientuota į namų valymo priemonės .Mes esame didžiausia pasaulyje prekinių ženklų namų apyvokos prekių tiekėjų, daugelis mūsų parduotuvėje, valymo šluostės, kempinės, valymo šepetys, rankšluosčiai, šeimos saugojimas ir t.t., parduodami kartu žinomo prekės ženklo parduotuvėse.Kokybės užtikrinimo, būkite tikri, kad pirkti.

Tai atrodo, bet tai visiškai skirtingi!

Mes Pasirinkite iš šimtų mikropluošto gamintojų visame pasaulyje, ir pasirinkite 10 kg pagrindinio pluošto verpimo iš šimtų tonų kvalifikacijos žaliavų Mes papildomas antibakterinis sidabro jonų Ag+, mūsų medžiagų, siekiant užtikrinti, kad sveikatos jums ir jūsų šeimai.

Daugiau karštų produktų

Spustelėkite paveikslėlyje pirkti

Fizinės parduotuvės sinchroninio pardavimo

Aptarnavimas po pardavimo:

* Mes esame įsipareigoję teikti kiekvieno kliento su aukščiausio lygio klientų aptarnavimas, su didžiausia vertė už pinigus, Virtuvės reikmenų pramonėje.

* Mūsų tikslas yra teikti aukščiausios kokybės pirkinių patirties klientams.

* Jei dėl kokių nors priežasčių esate nepatenkinti bet kokį produktą, kurį BEARFAMILY!prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą.

* Mes visada pirmenybę klientų pasitenkinimą ir padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemą efektyviai!

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Mikropluošto
Gamyba Šveitimo Padas
Funkcija Įžuvinti
Prekės Svoris 30G
Modelio Numeris YB16002
Naudojimas Stiklas
Prekės Pavadinimas BEAR ŠEIMOS

Panašūs produktai