5L Lengvas Hidrataciją, Veikia Kuprinė Vest Nailono Krepšys Pack Dviračių Maratonas Nešiojamų Ultralight Žygiai

€3.84

-49%

€7.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lengvas vaikščiojimo kilimėlis, bolsas ciclismo, krepšys centras, golfo vežimėlis, ant motociklo, kuprinė liemenė, naftos traktoriaus, žiemos newboler, newboler didelis, krūtinės liemenė.

Poduct Detalės: Spalva : mėlyna , juoda , pilka,žalia Talpa : 5 L Taikymo:veikia , kelionėse , bėgimas, pėsčiomis , dviračiais , kempingas , slidinėjimas, žvejyba ir kt .Atitikimas : kuprinė gali būti naudojamas kartu su 1,5 L vandens maišelį arba dviejų butelių krūtinės apimtis : tinka 76-140cm krūtinė Funkcija : Ultralight (apie 170g ), atsparus Vandeniui , Kvėpuojantis , Plyšimui atsparumas .Daugkartinio krovimo sistemos atitiktų jūsų rūšių poreikius .Kokios priminimas : šios prekės nuorodą , ten yra įvairių angliavandenilių produktus .Prašome pasirinkti tinkamą produktą variantą pagal jūsų poreikius .

5L sporto kuprinė, Jis taip pat yra didelis atsarginių kambarį už jūsų lauko essentials", įskaitant papildomų drabužių, sporto rankšluostį, 6.6 colio telefono, raktų ir kt.laikyti dalykų, kad ir patogiau .

Stilingas ir Tik 0.17 kg ultralight hidratacijos pack su plačiomis ir kvėpuojantis petnešėlėmis platinti svorio veiksmingai mažina stiprumą vartoti.Veikia kuprinė suteikti jums su max parama ir min našta.

Hidratacija Kuprinė yra pagaminta iš aukštos kokybės tinklelio nailono audinio, tvirtas ir lengvas.Ergonomiška paminkštinta nugaros atrama, dizainas suteikia jums puiki patirtis, patogus ir kvėpuojantis.

Ultimate patogumu

Kvėpuojantis ir oro srauto sistema, kad išlaikyti jūsų nugaros kietas ir sausas,minkštas pagalvėles ant galinės kuprinė komfortą jūsų atgal, reguliuojamas peties/krūties dirželiai puikiai tinka jūsų kūno.Įprasta kuprinė, galine atidžiai, jame negali būti įvykdyta, atgal, yra karšta ir nepatogu NEWBOLER kuprinė, Kraigo putų nugaros skydelio tarp kūno ir kuprinė, skatinamas oro cirkuliacija ir ventiliacija

Puikiu Informacijos Dizainas

Apgalvotai suprojektuotas su aukštos apkrovos juosmens sagtis, švilpukas sagtis, karabinai, papildomų sklandžiai užtrauktukų, atspindinčias juostas, reguliuojamas peties diržas ir klubo dirželiai.Tenkinti savo kasdienius poreikius lengvai, tuo tarpu užtikrinti jūsų saugumą kiek.

Vandens Pūslė yra neprivaloma, 100% BPA, PVC nemokamai.

Maisto klasės FDA PEVA medžiaga, šlapimo pūslės, minkštas kandiklio geriamojo vamzdelio patogu gerti.Vandens pūslės valdo sandari atidaryti su itin plataus skersmens, kuris daro tai lengviau, įpilti vandens arba pridėkite ledo.Traukti į burną gumos gabalas ir vanduo ateina tiesiai iš.Tiesioginio burną gumos gabalas atgal, norėdami uždaryti.Ne daugiau nerimauti, kad sunkumų dėl vandens gėrimo, kai veikia arba dviratis.

Minkštas masalas burną ir lengva gerti vandens

Ištraukite ir atrakinti Traukite atgal ir užrakinti

Platus Programas

Vandeniui atsparus ir tvirtas tekančiu vandeniu vest siekiama kartu savo kelionę Bėgiojimas, Bėgimas, Maratonas, Žygiai, Alpinizmas, važiavimas Dviračiu, Ėjimas, Turistinius, Stovyklaviečių ir kt.NEWBOLER hidratacijos kuprinė visada bus ten jums.

Yra 6 skirtingų spalvų pasirinktinai

Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Unisex
Taikymo Pozicija Atgal
Medžiaga Poliesteris
Modelio Numeris ARUN083B
Prekės Pavadinimas NEWBOLER

Panašūs produktai