Nauji karšto pardavimo vyriški T-shirt + 5 taškų kelnaičių 1 rinkinį parduoti SCOTT TRAVIS ASTROWORLD medvilnės marškinėliai letter spausdinimo 1 set

€16.12

-19%

€20.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: astroworld jogger, dviratis scott, thrasher, berniukai trumpas rinkiniai, balvin, scott travis turo plakatas, astroworld tracksuit, cactus jack, off batų balta, striukė napapijri.

Sveiki atvykę į parduotuvę

Sveiki atvykę į parduotuvę Kisswelcome mano shopKiss linkiu malonaus kasdien Atkreipkite dėmesį: Prašome atidžiai perskaityti, tai labai svarbu jums, ačiū Rusijos draugai, prašome įsitikinkite, kad naudojate trijų žodžių asmens vardą, pavardę, jūsų šalis yra ne pilnas pavadinimas yra negaliu gauti prekes.Prašome patvirtinti savo adresą, būtų galiojantys ir teisingi.Mes tik patvirtinti adresas laivą.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą. 1: Azijos dydis yra mažesnis nei Europos dydį, lyginant pečių ir krūtinės dydis yra labai svarbus. 2: Visų dydžių yra jūsų nuoroda, 1 ~ 3cm paklaida turėtų būti patenkintas, 1cm = 0.39 į. 3: Jei nežinote savo dydžio, prašome leiskite mums žinoti, jūsų pečių ir krūtinės arba __kg __cm ūgio ir svorio, mes galime padėti jums pasirinkti tinkamus drabužius, bet jums turėtų nuspręsti dėl galutinio dydžio.

null

null

null

null

null

null

null

null

Medžiaga Poliesteris
Lytis VYRAI
Kategorija stilius 2 Vyriški sportiniai kostiumas
Azijos Dydis S M L XL XXL
Drabužių Medžiaga medvilnė 100%
Medžiagos Sudėtis cotton100 %
Stilius Atsitiktinis
Apykaklės O-Kaklo
Modelio Tipas Spausdinti
Kilmės KN(Kilmės)
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Apdaila Appliques
Kategorija stilius 1 Namų paslauga kostiumas
Uždaryti Tipas NĖRA
Kelnės Medžiaga Poliesterio, 40% medvilnės, 60%
Kategorija stiliaus 3 Pora rytą stumtelėti kostiumas
Iš Šono Ilgis 5 taškų šortai
Ziajać Uždarymo Tipas Raišteliu

Panašūs produktai